Kardeşini Örnek aldı 5,5 ayda 27 kilo verdi

İzmir’de yaşayan 29 yaşındaki Emre Gündüz fazla kilolarıyla artık baş edemiyordu. Geçtiğimiz yıl kardeşinin diyet ve sporla kilo verip ideal kilosuna ulaşınca, Emre Gündüz aynı yolu takip etti ve 5,5 ayda 27 Kilogram verdi.

  • 0
  • 652
Kardeşini Örnek aldı 5,5 ayda 27 kilo verdi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’de yaşayan 29 yaşındaki Emre Gündüz fazla kilolarıyla artık baş edemiyordu. Geçtiğimiz yıl kardeşinin diyet ve sporla kilo verip ideal kilosuna ulaşınca kendisi de aynı yoldan kilo vermek için Özel Gazi Hastanesi’nden Diyetisyen Demet Erik’e başvurdu.  Gündüz, Diyetisyen Erik’in hazırladığı program ile 5,5 ayda 27 Kilogram verdi.

Diyetisyen Demet Erik”  Emre Bey geldiğinde kendinden emindi. İşimiz daha kolaydı. Biz sağlıklı beslenme programı ile başladık. İlk aylar spor yapmadan zayıflama yöntemine gittik. Daha sonra düzenli spor yapmaya başladı. Diyet tedavisinin yanında fiziksel aktivide de önemlidir. Emre Bey verilenlerin hepsini uyguladı. 5,5 ayda 27 klogram verdik. İdeal kiloya ulaştık ve koruma tedavisine geçtik.”

Emre Gündüz “  102 kilonun üzerine çıkınca artık önüne geçemeyeceğimi düşündüm. Kilo vermeye karar verdim. Kardeşim de geçtiğimiz yıl Özel Gazi Hastanesi diyetisyeninin uyguladığı programla kilo verdi. Şimdi kilo verince kendimi daha sağlıklı hissediyorum. Nefes alış verişlerim bile değişti. Eski kıyafetlerimi giyemiyorum. İstediğim kıyafeti alıp giyebiliyorum. “

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hayat Projesi ile hedefe tam isabet

Alfa kuşağının teknoloji alışkanları değişti

Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Akredite Edildi

Gürcü hasta robotik cerrahi teknolojisiyle şifa buldu

Şehir Hastanesi’nde Tüp Bebek Tedavisi

Eşrefpaşa’nın hidroterapi havuzlu sağlık hamlesi

Arşiv