Kargem'de kayıtlyar başladı

  • 0
  • 906
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’ın “eğitimde fırsat eşitliği” sloganı ile hayata geçirdiği KARGEM’de yeni dönem için kayıtlar başladı. 2013-2014 dönemi kayıtları için başvurular, 17 Nisan 2013 tarihine kadar, Bahriye Üçok Bulvarı’ndaki Hizmet Binası’nda bulunan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne yapılabilecek.
 
Her yıl 1200 öğrenciye, ücretsiz dershane hizmeti veren KARGEM’de, sosyal aktivitelerle gençlerin toplumsal yaşama katılımları da sağlanıyor. Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren KARGEM’e son başvuru tarihi olan 17 Nisan 2013’e kadar kayıt yaptıranlar, daha sonra belirlenecek bir tarihte seviye tespit sınavına da girecekler. Sınavda başarılı olanlar, 2013-2014 döneminde KARGEM’li olacak.
 
KARGEM’in klasik dershanecilik anlayışının çok ötesinde bir işlevi olduğuna dikkat çeken Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, “KARGEM’li gençlerimize, sadece ücretsiz dershanecilik hizmeti vermiyoruz. Gençlerimize aynı zamanda, sosyal aktivitelerle sosyalleşme olanağı sunuyor, vatandaşlık bilinci de kazandırıyoruz” diyerek, Karşıyakalı gençleri KARGEM’li olmaya davet etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İlk 500’deki yerini korudu

YÖKAK’tan kurumsal akreditasyon

Uluslararası yükselişe devam

İYTE'ye Yılın Liderlik ve Yönetim Ekibi Ödülü

13 yıl sonra yeniden

Orhun Değişim Programı: Azerbaycan Deneyimi

Arşiv