Karikatür ödüllerine ambargo koydular

  • 0
  • 512
Karikatür ödüllerine ambargo koydular
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Yaratıcı Çocuklar Derneği’nin bu yıl 9. kez Aydın Doğan Vakfı işbirliğiyle düzenlediği "Hayvan Hakları" konulu karikatür yarışmasına katılan Bayraklı Belediyesi Karikatür Atölyesi, ödüllere adeta ambargo koydu.

Birinci kategori 3. ve 4. sınıflarda Bayraklı Belediyesi Karikatür Atölyesi adına yarışan Durmuş Yaşar İlköğretim Okulu öğrencisi Mine Şakar ile 100. Yıl İlköğretim Okulu öğrencisi Yağmur Bayram eşit puan alarak birinciliği paylaştı. Muhittin Erener Semt Merkezi’nde karikatür eğitimi alan 100. Yıl İlköğretim Okulu öğrencisi Şeyda Yıldırım ise karikatürüyle üçüncülüğü elde etti. Durmuş Yaşar İlköğretim Okulu öğrencileri Zeynep Şeker ve Asya Karakaya ise eserleriyle mansiyon ödülüne layık görüldü.

SERGİLEMEYE LAYIK BULUNUNLAR
Yarışmada; birinci kategori 3. ve 4. sınıflarda Durmuş Yaşar İlköğretim Okulu öğrencisi Şevval Nehir Altan, Mine Şakar ve Melek Nurten Akkaş ile 100. Yıl İlköğretim Okulu öğrencisi Feyza Sütçü; ikinci kategori 5. ve 6. sınıflarda 100. Yıl İlköğretim Okulu öğrencisi Hatice Gömeç, Üçüncü kategori 7. ve 8. sınıflarda Mustafa Uygur İlköğretim Okulu öğrencisi Beyzanur Önen’in eserleri sergilemeye layık görüldü.

MUTLU OLDUK, GURUR DUYDUK
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Belediye olarak çocuklarımızın yeteneklerinin ortaya çıkarılması için çeşitli kurslar düzenliyoruz. Bunlardan biri de karikatür kursumuz. Burada öğrencilerimiz gerekli eğitimi alıyor. Ortaya çok güzel sonuçlar karikatürler çıkıyor. Çocuklarımız, düzenlenen yarışmalarda dereceye girmesi bizi mutlu ediyor. Onlarla gurur duyuyoruz. Belediye olarak bu yıl ulusal karikatür yarışmasının ikincisini düzenleyeceğiz. Ayrıca yine belediye bünyesinde ‘Bayraklı mizah’ adı altında bir dergi çıkartıyoruz” dedi. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirliler için çizecekler

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Konseri

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

Arşiv