Karma büyüledi

Son defilesini Amerika’da gerçekleştiren ve uzun zamandan bu yana ilk kez Türkiye’de defile yapan ünlü modacı Cemil İpekçi’nin 'KARMA' adını verdiği yeni koleksiyonu İzmir'de görücüye çıktı.

  • 0
  • 1.617
Karma büyüledi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Son defilesini Amerika’da gerçekleştiren ve uzun zamandan bu yana ilk kez Türkiye’de defile yapan ünlü modacı Cemil İpekçi’nin 'KARMA' adını verdiği yeni koleksiyonu İzmir'de görücüye çıktı.

Mavi Bahçe Kent Meydanı'nda kurulan sahnede Banu Noyan koreografisiyle gerçekleşen defilede ünlü modacının koleksiyonunu Şenay Akay, Ece Gürsel ve Şebnem Schaefer'ın da aralarında bulunduğu 20 yıldız model , İpekçi'nin tasarladığı 40 kıyafeti Favori Kuyumculuk takılarıyla birlikte sergiledi. 

Ünlü oyuncu Cem Özer'in sunuculuğunu üstlendiği defileyi Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, ünlü Kantocu Nurhan Damcıoğlu'nun yanı sıra, İzmir'in iş, sanat ve cemiyet hayatının tanınmış simaları da katıldı.  
Defileden sonra Cem Özer tarafından sahneye davet edilen Cemil İpekçi, her zaman çok demokrat olduğunu ifade ettiği İzmir’in her zaman gönlünde başka bir yeri olduğunu söyledi. İpekçi, “İzmir’in insanları sevgili Atatürk’ümüzden bir gün vazgeçmemiştir. İzmir Cumhuriyetin çocuklarıdır. Bende Cumhuriyetin bir çocuğuyum. Cumhuriyet kurulduğu gün köklerimizi kesmedik. Biz aynı zamanda da iyisiyle kötüsüyle çok geniş bir tarihi olan Osmanlı’nın da izlerini taşıyan insanlarız. Ben, bu vatanın, bu toprağın hayranı ve aşığıyım. Terkedebilirdim, Başka yerlerde de olabilirdim. Çok ta kolay olabilirdi benim için ama bu topraklardaki zenginlik, buralardaki kültür, Anadolu’nun muhteşemliği beni her zaman büyüledi. Bir tek gün vazgeçmedim, vazgeçmeyeceğim. Ben, şile beziyle Cemil İpekçi oldum. Çin’den Amerika’ya aldığım ödüllerle Cemil ipekçi kabul gördüm dünyada, ama neyle oldu Pazenle oldu. Bizim kadınlarımızla Anadolu’nun kadınlarıyla, Yörüklerle iftihar ediyorum. Karma, ömrüm olduğu sürece yazlıklarıyla, kışlıklarıyla devam edecek” dedi.

Bu topraklardan binlerce kültür geçtiğini ve yaşayan herkesin bunların izini taşıdıklarını anlatan Cemil İpekçi,  MaviBahçe yaşam merkezinden övgüyle bahsederek  "Böylesi güzel bir yer İstanbul'da yok. Burayı yapanlara gönülden teşekkür ediyorum" diyerek MaviBahçe'nin yatırımcıları İşadamı Selami ve eşi Tomris Özel'e teşekkür etti.  

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Atıksız moda

Suudi Arabistan'da 4 Yeni Mağaza

Fashion Week rüzgarı

Muhteşem başlangıç

10. kez IFW

Genç modacı ‘İtalya’daki finale kaldı

Arşiv