Karne hediyesi Sinema

  • 0
  • 784
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediyesi busömestr de karnesini alan öğrencileri unutmadı. Sezonun sevilen animasyonfilmleri karnelerin alınacağı Cuma gününden itibaren minik seyircilerinibekliyor.

Çiğli Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen sömestrsinema şenliği bu yıl da birbirinden eğlenceli animasyon filmlerle başlıyor.Okulların tatile girdiği 24 Ocak Cuma gününden itibaren filmler gösterimegiriyor. 31 Ocak tarihine kadar çocuk ve gençler sevilen filmleri ücretsizolarak Çiğli Belediyesi konferans salonunda izleyebilecekler. Bu yıl gösterimegirecek filmler arasında bol kahkahalı Çılgın Hırsız 2, oldukça bakımsız olan vehurdaya çıkmayı bekleyen Dusty adlı uçağın maceralarını anlatan Uçaklar ve yineçocukların beğenerek izlediği Şirinler 2 filmleri yer alıyor. Filmler her gün11.00, 13.00, 15.00 ve 17.00 seanslarında izleyicileri olan minik çocuklarlabuluşacak.

KARNE HEDİYESİ
Her yıl olduğu gibi bu yıl da minik öğrencileri unutmadıklarınıbelirten Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, sinemaya gidemeyen öğrencilerekarne hediyesi olarak sinema şenliği düzenlediklerini söyledi. Başkan MetinSolak, öğrencilerin yanında olmak ve onlara eğlenceli dakikalar geçirtmek istediklerinibelirterek, “Film şölenimiz geleneksel hale geldiği için öğrenciler sömestrtatilinde film izlemek istiyor. Bunu da dile getiriyorlar. Karne almanınmutluluğunu yaşayan öğrencilerin yanında olmak istiyoruz. Bu nedenle de sondönem animasyon filmlerini öğrencilerimizle buluşturduk” dedi.  

ÜCRETSİZ GÖSTERİM
Öğrencilerin sanatsal ve düşüncel olarak da gelişimlerinekatkı sağladığını belirten Başkan Solak; “Sömestr tatillilerinde sinema şenliğidüzenlemek bizim için geleneksel bir etkinlik oldu. Ayrıca gösterdiğimiz sezon filmleribüyük ilgi görüyor. Öğrenciler filmleri her gün takip edebilir. Ailelerinçocuklarını sinemaya götürmeye mali gücü yetemeyebiliyor. Bizler de bueksikliği gidermek için vizyon filmlerini çocuklarımıza ücretsizizlettiriyoruz. Tüm öğrencilerimizi film izlemeye bekliyoruz” diye konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alper’e araştırma ödülü

Karşıyaka’da sporla iç içe nesiller yetişiyor

Destek İş Birliği Merkezi EÜ’de açıldı

Afetlere uyum sağlayabilme becerileri geliştirilecek

Mars’a Seyahat için geri sayımı başlattı

Savaşların kaderini yapay zeka belirleyecek

Arşiv