Karşıyaka, 2016 için süslendi

  • 0
  • 584
Karşıyaka, 2016 için süslendi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karşıyaka’nın merkezi noktalarını yılbaşı temalı süslemeler ve ışıklarla donatan Karşıyaka Belediyesi, yeni yılın coşkusunu sokaklara taşıdı. Kente güzellik ve neşe katan rengârenk görüntüler, vatandaşların da beğenisini kazandı. Karşıyakalıların hediye alışverişinin adresi ise Üretici Kadın Kooperatifi’nin açtığı ‘Yılbaşı Kermesi’ oldu.

IŞIL IŞIL OLDU
2016'yı ışıl ışıl karşılamaya hazırlanan Karşıyaka’da cadde ve sokaklar yılbaşı gecesi için süslendi. Başta Karşıyaka Çarşı bölgesi, Bostanlı Balıkçı Parkı ve belediyenin ana hizmet binası olmak üzere, en işlek noktalar LED ışıklar ve süslerle donatıldı. Toplam 70 bin metre LED’li kablo ile salkım kozalak, yıldız, renkli top, kar tanesi ve simli fiyonk gibi yılbaşı temalı süslemeler kullanıldı. Kentte akşam saatleriyle birlikte ortaya çıkan renkli manzara, Karşıyakalıların da beğenisini kazandı.

YILBAŞI KERMESİ AÇILDI
Öte yandan, Karşıyaka Belediyesi tarafından kurulan Üretici Kadın Kooperatifi de Ahmet Piriştina Rekreasyon Alanı’nda (Karşıyaka Metro İstasyonu yanı) ‘Yılbaşı Kermesi’ açtı. Kadınların el emeği göz nuru ile hazırladığı yılbaşı temalı süs eşyalarından takılara kadar pek çok ürünün yer aldığı kermesin 30 Aralık’a kadar açık kalacağı belirtildi.

“EN BÜYÜK DİLEĞİMİZ BARIŞ”
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “2015’i geride bırakırken, umutlarımızı ve hayallerimizi de 2016’ya taşıyoruz. Hem Karşıyakamız hem de ülkemiz adına hayalleri gerçeğe dönüştürmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Yeni yılın bu seneden çok daha aydınlık, en önemlisi de barış ve kardeşlik dolu bir yıl olmasını istiyoruz. Tüm vatandaşlarımıza da şimdiden 2016’nın sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirmesini diliyorum” dedi.

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv