Karşıyaka’da bir ilk: Pump Track Yarışı

Karşıyaka Belediyesi Zeynep Aslan Pump Track Pisti ilk kez düzenlenecek olan ‘Karşıyaka Pump Track Yarışı’na 21-22 Ocak tarihlerinde ev sahipliği yapacak.

  • 0
  • 1.324
Karşıyaka’da bir ilk: Pump Track Yarışı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Belediyesi 2022 yılının Temmuz ayında İzmir’in ilk ve tek pump track bisiklet pistini Yalı Mahallesi’nde hayata geçirmişti. Bisiklet pisti heyecan dolu yarışlarla 21-22 Ocak tarihlerinde adrenalin tutkunlarıyla buluşacak. 2 gün sürecek olan etkinlikte festival alanı da yer alacak. Çeşitli firmalar bu alanda çocuklara yönelik etkinlikler gerçekleştirecek. Bmx, Paten, Mtb ve kay kay yarışlarına, daha önce pump track parkuru tecrübesi olan herkes katılabilecek. Yarışlara katılan her sporcuya anı madalyası, dört farklı kategoride dereceye giren sporculara da kupa verilecek. Ege Dağ Bisikleti ve Karşıyaka Belediyesi iş birliği ile düzenlenen ‘Karşıyaka Pump Track Yarışı’na 0 (549) 522 02 27 numaralı hattı arayarak kayıt olabilirsiniz.

TUGAY: "İLGİYE TEŞEKKÜRLER"
Açıldığı günden bu yana piste büyük ilgi gösteren Karşıyakalılar'a teşekkür eden Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, "Adrenalin tutkunlarını 21-22 Ocak'ta etkinliğimize bekliyoruz. Ülkemizde bisikletin en yoğun kullanıldığı ilçelerden birisi Karşıyaka. Adeta bir yaşam biçimi. Biz de hem farkındalık yaratmak, hem de keyifli anlar geçirilmesini sağlamak amacıyla bu etkinliği düzenledik" diye konuştu.

ZEYNEP ASLAN PUMP TRACK PİSTİ
Karşıyaka Belediyesi 2022 yılının Temmuz ayında İzmir’in ilk ve tek pump track bisiklet parkurunu Yalı Mahallesi’nde açtı. Parkura yaklaşık 2 yıl önce hayatını kaybeden Karşıyaka Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet takımı sporcusu Zeynep Aslan’ın adı verildi. 2 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edilen pump track bisiklet parkuru, gece ve gündüz kullanıma uygun olarak dizayn edildi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv