Karşıyaka’dan 19 Mayıs’a muhteşem kutlama

  • 0
  • 655
 Karşıyaka’dan 19 Mayıs’a muhteşem kutlama
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Milli bayramlarda binlerce kişiyi alanlarda buluşturan, birlik ve beraberlik ruhunu güçlendiren Karşıyaka Belediyesi; 19 Mayıs’ı da muhteşem bir festivalle kutlayacak. 18 Mayıs’ta başlayacak Gençlik, Spor ve Sağlıklı Yaşam Festivali'nde; Arena'nın adı Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu olarak değiştirilecek ve ardından Şebnem Ferah sahne alacak. Üç gün boyunca sağlık ve spor temasıyla onlarca etkinlik düzenlenecek.

ŞEBNEM FERAH GELİYOR
Karşıyaka Belediyesi, bu yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için ‘Atatürkçü’ kimliğine ve ‘Aktif Şehir’ unvanına yakışır bir festival programı hazırladı. Gençlik, Spor ve Sağlıklı Yaşam Festivali’nin açılışı; 18 Mayıs saat 19.00’da, kortej yürüyüşüyle yapılacak. Karşıyaka Arena’nın adının ‘Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’ olarak değiştirilmesi nedeniyle, saat 20.00’de Bostanlı Rekreasyon Alanı’nda muhteşem bir görsel şölen düzenlenecek. Ardından da Şebnem Ferah on binlerce İzmirli’ye unutulmaz bir konser verecek.

BİSİKLET KORTEJİ
19 Mayıs Perşembe günü ise Karşıyaka sokakları ‘Bisiklet Korteji’ etkinliğine ev sahipliği yapacak. Karşıyaka Belediyesi tarafından geçtiğimiz Mart ayında başlatılan Masterler Salon Futbol Turnuvası’nın ödül töreni de aynı gün saat 19.00’da, Bostanlı Pazaryeri’nde gerçekleşecek.

FESTİVAL ALANI KURULACAK
Bostanlı Pazaryeri’nde kurulacak festival alanı ise 19 Mayıs saat 17.00’de kapılarını açacak. Alanda; özel spor salonları, kulüpler, çeşitli sağlık ve spor firmaları stantlar açarak hizmetlerini tanıtacak. Ünlü sporcular, diyetisyen, yaşam koçu ve spor eğitmenlerinin katılımıyla söyleşiler düzenlenecek. Latin dansları, zumba, kick boks, ritim ve hip hop performansları sunulacak. Pazaryerinde çocuklar için spor parkuru kurulacak. Bostanlı Rekreasyon Alanı da renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak. Festival, 21 Mayıs Cumartesi günü sona erecek.

“KARŞIYAKA’YA ÇOK YAKIŞACAK”
Tüm İzmirlileri etkinliklere davet eden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Son dönemde ulusal değerlerimizin, milli bayramlarımızın unutturulmaya çalışıldığı bir süreçten geçiyoruz. Bütün bu çabalara karşın, Karşıyakamızda her bayramı büyük bir heyecan ve coşkuyla kutluyor, Ulu Önderimiz Atatürk’ün emanetine sonuna kadar sahip çıkıyoruz. Bu yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda bu duruşumuzu bir kez daha sergileyerek muhteşem bir festival gerçekleştireceğiz. Aynı zamanda, Arena olarak bilinen Karşıyaka Spor Salonumuzun ismini de ‘Mustafa Kemal Atatürk’ olarak değiştireceğiz. Atatürk sevdamıza çok yakışacak şenliğimize tüm İzmirlileri bekliyoruz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv