Karşıyaka’nın İlk Busıness Oteli Açılıyor..

  • 0
  • 1.742
Karşıyaka’nın İlk Busıness Oteli Açılıyor..
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege Bölgesi’nin inşaat, Avm ve turizm alanında başarılarıyla tanınan Savranoğlu Grup, Karşıyaka’ya yeni bir otel kazandırdı. Açılış öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Genel Müdür Adil Çakır, Best Western Premier Karşıyaka Hotel’in misafirlerine ayrıcalıklı konaklamanın yanı sıra özel davetlerin tek adresi olacağını söyledi.

Savranoğlu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Savranoğlu, 2012’de başlayıp 2015’te tamamlanan Best Westem Premier Karşıyaka’nın Karşıyaka'nın önemli bir ihtiyacını gidereceğini söyledi.
Best Western Premier Karşıyaka’nın lüksün konforla bütünleştiği gerçek bir ‘Yeni Nesil Business Hotel’ olduğunu belirterek “İzmir'e özgü sıcak bir atmosfer eşliğinde samimi hizmet anlayışı üstün teknoloji ile taçlandırıldı. Best Western Premier Karşıyaka iş dünyasının vazgeçilmez adresi olacak. İş dünyasınm dinamizmini ve beklentilerini göz önüne alarak tasarlanan otel elegan ambiyansı ile konaklama ve organizasyonlarda farkını ortaya koyacak” dedi.

Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Sadık Savranoğlu ise Restoran ve salon isimlendirilmesinde Karşıyaka’nın mahallelerinin isimlerini vermeyi tercih ederek Nergiz, Mavişehir, Girne, Alaybey gibi isimleri kullandıklarını açıkladı.

69 Standart, 22 Connection, 1 Engelli, 24 Junior Süite ve 2 Premier Süite olmak üzere 118 odası, 1000 kişilik kolonsuz Kongre&Balo Salonu, dünya standartlarında tasarlanan 5 toplantı salonu, Spa ve Fitness Merkezi ile misafirlerine dingin ve huzurlu bir ortam yaratacağını belirterek, ”Best Western Premier Karşıyaka; son teknoloji ile dizayn edilmiş toplantı odaları, 1000 kişilik Kongre ve Balo Salonu ile 20 kişiden 2000 kişiye kadar pek çok farklı toplantı ve davete ev sahipliği yapacak. Karşıyaka'da artık gala yemekleri, toplantılar, konferanslar, kokteyller. Workshop ve yönetim kurulu toplantıları yeni yılda Best Westem Premier Karşıyaka'da en üstün standartta yapılabilecek. İş hayatının getirdiği streslerden uzaklaşmak için ise Spa en doğru adres. Hem zihni hem bedeni dinlendirmek Best Westem Premier Karşıyaka’da artık mümkün. Eşsiz SPA merkezinde masaj, sauna, kapalı havuz, buhar odası, fitness çenter ve macera duşu hizmetlerini, profesyonel anlayışıyla misafirlerine sunacak” diye konuştu.
Otelin resmi açılışı Ocak’ın ortasında yapılacak.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Turizm sezonuna erken giriş yaptı

Dekandan “Turizm Haftası” mesajı

Ramazan Bayramı’na özel Midilli seferi

Midilli seferleri için kapı vizesi şartları belli oldu

Vali Elban'dan Skal'ın dünya kongresine destek

İzmir, turizmde yine bir ilke imza atıyor

Arşiv