‘Karşıyaka’nın Rüzgarı’ fırtına gibi

  • 0
  • 577
‘Karşıyaka’nın Rüzgarı’ fırtına gibi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Her yaşta ve her branşta spora destek vermek hedefiyle çalışmalarını sürdüren Karşıyaka Belediyesi, otomobil sporlarında çifte kupa sevinci yaşadı. Belediyenin yarış aracı “Karşıyaka’nın Rüzgarı”, Ege Kupası kapsamında gerçekleştirilen Orhangazi Otokros Yarışları’ndan iki birincilik kupasıyla döndü.

LİDELİĞE YÜKSELDİ
Bursa’nın Orhangazi ilçesinde düzenlenen Orhangazi Otokros Yarışı, Ege Kupası’nın 3. ve 4. ayak yarışları olarak organize edildi. Karşıyaka Belediyesi adına çok başarılı bir performans sergileyen Rüzgar’ın pilotu Sinan Özdil, her iki yarışı da birinci tamamladı. Böylece Karşıyaka’nın Rüzgarı; Ege Kupası’nda hem kendi kategorisinde hem de tüm araçlar arasındaki genel klasmanda liderliğe yükseldi.

HEDEF ŞAMPİYONLUK
Hedeflerinin ‘şampiyonluk’ olduğunu belirten Pilot Sinan Özdil, “Ege Kupası’nda son yarış Aralık ayı içinde yapılacak. Karşıyaka’ya şampiyonluk kazandırmak için mücadele edeceğiz. Karşıyaka Belediyesi Yarış Ekibi olarak, Türkiye TOSFED Ralli Kupası’nı da takip ediyoruz. TOSFED Ralli Kupası’nda şu an sezon sıralamasında 2. durumdayız ve son yarışımız da 15 Kasım’da İstanbul’da olacak. Otomobil sporlarında Karşıyaka’nın adını Türkiye’ye duyurmak, kentimize şampiyonluklar kazandırmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

SPORA TAM DESTEK
Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ise “Motor sporlarına dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için bu yıl kurduğumuz ekibimiz, çıkardığı başarılı yarışlarla Karşıyakamızın adını Türkiye’ye duyurmaya devam ediyor. Otomobil sporlarına verdiğimiz desteği önemli başarılarla taçlandıran ekibimizi kutluyorum. Her branşta spora desteklerimiz sürecek” diye konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv