Karşıyaka Sanat Derneği TSM Korosu sokakta da harika!

Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu bu kez de sokakta coştu, Karşıyakalıları coşturdu...

  • 1
  • 2.532
Karşıyaka Sanat Derneği TSM Korosu sokakta da harika!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu bu kez de sokakta coştu, Karşıyakalıları coşturdu...
Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen her yaş grubuna hitap eden etkinliklerin bir sokak kapatılarak yapıldığı günde, Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu yine Karşıyaka'da zirvede olduğunu kanıtladı. Karşıyaka Sanat Derneği Müzik Yönetmeni, koronun şefi, Türkiye'nin kanun virtüözü Erol Gönüldaş ve ekibi bu kez mahalle halkına sokakta solo şarkılarıyla müzik ziyareti çekti.

Karşıyaka Sanat Derneği Müzik Yönetmeni, Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Koro şefi Erol Gönüldaş, İmkânlar dâhilinde harika bir konser verdiklerini ifade ederek, şöyle dedi:
“Bu kez koromuz yerine koro solistlerimizle sahne aldık. İlk kez sokak ortasında konser verdik. Arkadaşlarımın bireysel performansları da Karşıyaka'da bir numaralı amatör bir koro olduğumuzu kanıtladı. Yetersiz ve amatör sazlar, normal konuşma mikrofonu ile bunu bir kez daha görmek, gelecek konserlerimiz için bize daha da güç verdi.  Bu durum çıtayı her geçen gün yükselttiğimizi görmenin haklı sevinç ve mutluluğunu yaşattı. Bize her konuda yol açan, güç veren, proje üreten ve destekleyen başkanımız Avni Erboy'a teşekkür etmek istiyorum. Bir teşekkür de bizi zirveye taşıyan solistlerimiz, koro elemanlarımız ve saz sanatçısı arkadaşlarımıza…”

Yorumlar (1)
  • Ayşe Günel

    Ayşe Günel

    Çalış.ma yeriniz ,gün ve saati hakkında bilgi alabilir miyim...

    23 Mayıs 2023 18:51
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bonfil'den Bangkok Sokak Lezzetleri

Çocuk Senfoni Orkestrası ‘Bahara Merhaba’ dedi

Öğrencilerle iftar

Moncef Genoud rüzgarı esti

Caz Tarihine Bakmak Embryo Live

Unutulmaz konser

Arşiv