Karşıyaka Starları Kadın Futbolu Takımı Kuruyor

Karşıyaka’nın sessiz amatör spor kulüplerinden birisi olan Karşıyaka Starları kadın futbolunda büyüme kararı aldı.

  • 0
  • 1.352
Karşıyaka Starları Kadın Futbolu Takımı Kuruyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karşıyaka’nın sessiz amatör spor kulüplerinden birisi olan Karşıyaka Starları kadın futbolunda büyüme kararı aldı.
Katıldığı Türkiye Kadınlar Ragbi Şampiyonası’nda Türkiye Birinciliği, Büyük Erkekler Basketbol Birinciliğinde İzmir ikinciliği gibi büyük başarıları elde eden Bostanlıspor’un pilot takımı Karşıyaka Starları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Avni Erboy şu açıklamayı yaptı:
“Daha önce tamamen Bostanlıspor’un takıma giremeyen genç oyuncularının yetiştirilmesi amacında olan pilot kulübümüz Karşıyaka Starları’nı 2021 yılından itibaren kadın futbolunda büyütme kararı aldık. Öncelikle alt yapı, genç ve A Takım düzeyinde ekipler oluşturacağız. Daha sonra da Türk Futboluna kadın futbolcu yetiştirmek amacıyla Bölgesel Lige katılacağız. Bunu tamamen Karşıyakalı ve kendi bünyemizden yetişen oyuncularımızla gerçekleştirmek istiyoruz.”
Kadın futbol takımında Bostanlıspor’un eski kaptanı, A Takım yardımcı antrenörü Tolga Aktan’ın teknik sorumlu, yine Bostanlıspor kaleci antrenörü Emirhan Kurtboğan’ın da yardımcı antrenör olacağını açıklayan Başkan Erboy, “Karşıyakalı futbol oynamak isteyen bayanları bekliyoruz. 0 544 7351912 numaralı telefonu arayabilirler” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv