KARŞIYAKADA KEMAN-ÇELLO İKİLİSİ

  • 0
  • 940
Yazı Boyutu:

Keman-Çello İkilisi, Karşıyaka Opera Ve Tiyatro Sahnesi’nde müzik ziyafeti sundu. “Barok’tan Modern’e” adlı dinletide Keman’da Elif Nihal Akın, Çello’da ise  Arzu Gök yer aldı. Barok dönemin müzik eserlerinde olduğu gibi aynı tınıdaki çalgıların adeta birbirleriyle savaşırcasına ve karşıtlık oluşturarak kendilerini gösterdikleri bir müzik yapısı ile sahne alan ikili kulakların pasını sildi.

Programın ilk bölümünde J.S.Bach’ın eserleri olan “Andante serio e melodioso”, “Allegro con spirito”, “Allegretto”, “ Andante alla breve” ve Handel’in eseri “ Passacaglia” adlı müzikler çalındı.

Programın ikinci bölümünde ise M.Ravel’in “Allegro”, “Tres vif”, “Lent”, ve “Vif, avec entrain” adlı eserleri ile sahne alan genç müzisyenler gecenin sonunda Karşıyakalı sanat severlerden tam not aldı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Salihli'de felsefe rüzgarı esecek

30. Yılını Serenad Bağcan Konseri ile Taçlandırdı

Gençlerden doğaltaşa “dekoratif” dokunuş

Zeynep Duru'nun Milano çıkarması

Kadınlar ‘Hey’ diyor

İsmail Altunsaray ile Türkü Dolu Gece

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg