Karton Tekneler Yarışı 13. yılında

TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu tarafından 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla geleneksel olarak her yıl düzenlenen Karton Tekneler Yarışı 13. yılında pandemi koşulları nedeni ile sembolik olarak gerçekleştirildi.

  • 0
  • 400
Karton Tekneler Yarışı 13. yılında
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu tarafından 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla geleneksel olarak her yıl düzenlenen Karton Tekneler Yarışı 13. yılında pandemi koşulları nedeni ile sembolik olarak gerçekleştirildi. Konu ile ilgili yapılan açıklama şöyle: 

Her yıl geleneksel olarak ,Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı odaların İzmir şubelerinin üyeleri tarafından oluşturulan takımlar tarafından; Alsancak Cumhuriyet Meydanı’nda 3 saatlik çalışma ile sadece karton ve koli bantı kullanılarak yapılan tekneler, kortej eşliğinde yarışmanın gerçekleştirileceği Konak Pier yanına taşınarak İzmir Körfezinde gerçekleştiriliyor.

TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kuruluna bağlı Odalar tarafından 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısı ile geleneksel olarak düzenlenen Karton Tekneler Yarışının 13. sü pandemi koşulları nedeni ile sembolik olarak gerçekleştirildi.  

TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kuruluna bağlı Odalar tarafından ortak yapılan TMMOB İKK Karton Teknesi " İstanbul Sözleşmesi , Vazgeçmiyoruz" teması ve Oda Temsilcilerinin katılımı ile Konak Pier Yanından İzmir Körfezine indirilerek, turunu gerçekleştirdi.
1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramını kutladığımız geleneksel etkinliğimiz kapsamında; 1 Temmuz Tarihi itibari ile "İstanbul Sözleşmesinden Vazgeçmiyoruz", Mücadelemize devam ediyoruz..
Karton Tekne Etkinliğimize dair fotoğraf ve görüntüler ekte paylaşılmaktadır.
Saygılarımızla..
TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Bütün İzmir’in belediye başkanıyım

Aliağa’da 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan coşkusu gün boyu sürdü

Dolu dolu 23 Nisan

Arşiv