Kas Hastalıklarına dikkat çektiler

  • 0
  • 647
Kas Hastalıklarına dikkat çektiler
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

TRT Ses Sanatçısı Mehmet Şafak yönetimindeki Ege Orman Vakfı Gönüllüleri Türk Sanat Müziği Korosu; Türkiye Kas Hastalıkları Derneği İzmir Şubesi işbirliği ile kas hastalıklarına dikkat çekmek ve toplumsal duyarlılığı arttırmak amacıyla Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda Bak Ambalaj sponsorluğunda konser verdi. Konsere katılanlar Ege Orman Vakfı’na ikişer fidan bağışında bulundular.

Ülgen Tortum’un sunuculuğunu yaptığı  konsere  Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, Türkiye Kas Hastalıkları Derneği İzmir Şubesi Başkanı Profesör Doktor Türe Tunçbay, Kemal Baysak ve çok sayıda doğasever katıldı.

Konser başlamadan önce konuşma yapan Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, “Daha önceki konserlerimizde olduğu gibi bu gece de notalar fidan oldu. Konser davetiyelerimiz ile ikişer fidan bağışladınız. Bu geceye katılanların davetiyeler ile bağışladıkları  bin fidan  Türkiye Kas Hastalıkları Derneği İzmir Şubesi  adına onların hastaları ve yakınları adına dikilecek ayrıca bir moral kaynağı olacak.  Şu ana kadar koromuzun verdiği 18 konserle toplam 22 bin fidan toprakla buluştu. ” dedi.

TRT Ses Sanatçısı Mehsem Özşimşir konsere konuk sanatçı olarak katıldı.

Konsere katılan konuklar koronun seslendirdiği unutulmaz eserlerle keyifli bir gece geçirerek salondan ayrıldılar.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirliler için çizecekler

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Konseri

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

Arşiv