KAŞKALOĞLU'NDAN ÇİFTE KUTLAMA

  • 0
  • 4.784
KAŞKALOĞLU'NDAN ÇİFTE KUTLAMA
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

2000 yılında Prof. Dr. Mahmut Kaşkaloğlu ve Op. Dr. Selma Kaşkaloğlu tarafından kurulan Kaşkaloğlu Göz Hastanesi Hilton İzmir Zirve Salonu’nda düzenlenen geceyle, 15'inci gurur yaşını ve yeni yılı bir arada kutladı.

Prof. Dr. Mahmut Kaşkaloğlu ve Op. Dr. Selma Kaşkaloğlu'nun ev sahipliğinde düzenlenen yemeğe katılan hekimler ve hastane personeli gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendi ve 2016 yılına birlikte adım atmanın mutluluğunu yaşadı.
Canlı müzik eşliğinde yerli ve yabancı şarkılarla coşan Kaşkaloğlu personeli, yoğun geçmesi beklenen 2016 yılı öncesinde moral depoladı.
İyisi ve kötüsüyle bir yılı da geride bıraktıklarını belirten Kurucu Prof. Dr. Mahmut Kaşkaloğlu, “Yıllar çok hızlı akıp gidiyor. 2016 yılından umutluyuz. Çalışanlarımızın özverili katkılarıyla 15 başarılı yılı geride bıraktık. Hayattan keyif alabilmek ve daha mutlu yarınlarda yine hep beraber olmak istiyoruz. 2016'nın, kentimiz ve ülkemiz için mutluluk, sağlık ve başarı getirmesini diliyoruz” diye konuştu.

Gecede, hastane içinde yapılan ankette “EN” başarılı çalışan olarak seçilen Ameliyathane Başhemşiresi Canan Usta Akpınar, Prof. Dr. Mahmut Kaşkaloğlu tarafından ödüllendirildi.

Kaşkaloğlu Göz Hastanesi'nin müzikteki gizli yetenekleri Op. Dr. Lale Geribeyoğlu Aras ve Anestezi Teknisyeni Kübra Kara da, söyledikleri türkü ve şarkılarla çalışma arkadaşlarına eğlenceli dakikalar yaşattı.
Selma- Mahmut Kaşkaloğlu
 
Ester- Alp Alaluf
Necmi- Canan Akpınar
Pınar- Erkin Kır
Derya Doğan
Bihter- Gürkan Ekici
Ufuk- Atakan Yüksel
Oya İnci, Senem Özmeral, Canan Serçe, Özge Merttürk
Nazlı- Hasan Saatli
Hanife Öztürk Kahraman
Bilgehan Sezgin Asena
Demet- Tevfik Ceyhan, Tuba Önder
Burçin Önder
Şeyda atabay
Ezgi Yıldız Kayhan
Mahmut Kaşkaloğlu, Canan Usta Akpınar
Lale Geribeyoğlu Aras
Kübra Kara
İrem, Ayşe, Faruk Berberoğlu
Gökçe Kököz
Şükriye Çevik, Okşan Yılmaz, Cihan Gökteke, Burak- Burcu Tor
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Mübeccel ile İrfan yaşamlarını birleştirdi

31. İzmir Avrupa Caz Festivali başladı.

Cesaretin İvmesi

Ekol Sağlık Grubu 17 Yaşında

Arşiv