KAŞKALOĞLU, TEKNOLOJİYE YATIRIM YAPIYOR

  • 0
  • 685
KAŞKALOĞLU, TEKNOLOJİYE YATIRIM YAPIYOR
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Kaşkaloğlu Göz Hastanesi Kurucusu Prof. Dr. Mahmut Kaşkaloğlu, sağlık sektöründe kalite ve teknoloji odaklı yatırımlar yaptıklarını belirterek, her yeni yatırımın hasta memnuniyetini artırdığını söyledi.

Sektördeki 23 yıllık deneyimle lazer operasyonlarında uzmanlaştıklarını belirten Kaşkaloğlu, son olarak hastane bünyesine kazandırdıkları excimer laser cihazıyla, operasyon başarısı ve hasta konforunu yükselttiklerini dile getirdi.

Yeni kuşak teknolojiye sahip excimer laser cihazının, hız, hassasiyet, güvenlik ve kullanım açısından üst seviyede olduğunu belirten Prof. Dr. Mahmut Kaşkaloğlu, ameliyatlarda daha öngörülebilir sonuçlar elde edilebildiğine dikkat çekti.

Excimer laser cihazı sayesinde gözün kırma kusurlarını yüzde 98'in üzerinde bir oranda tedavi edebildiklerini kaydeden Kaşkaloğlu şunları söyledi: “Excimer laser cihazıyla göz bozukluklarının yanı sıra; korneadaki lekeleri de temizliyoruz.  Göze kilitlenme mekanizmasıyla birlikte daha hassas olan yüksek astigmatlarda da uygulama yapabiliyoruz. Genellikle 18-50 yaş aralığındaki hastalara ameliyat yapıyoruz”

Sağlık konusunun çok hassas olduğunu ve konuya hiçbir zaman ticari olarak yaklaşmadıklarını belirten Mahmut Kaşkaloğlu şöyle devam etti: “Hastaların her zaman en iyisine layık oluğunu düşünüyorum. Kalitenin sonu yok; devamlı daha iyi olmak için çabalıyoruz. Yurtdışındaki göz kliniklerini ve kongreleri de takip ederek günceli yakalamaya çalışıyoruz”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Geçmeyen alerjiye endoskopik çözüm

Mamografi Eşliğinde Biyopsi

Duygusal travma, ‘Kırık Kalp Sendromu’na neden olabilir!

63 yaşında yeni nefesine kavuştu!

Parkinson’ hastalarının tedavisi tek bir merkezde!

Her ikrama ‘evet’ demeyin

Arşiv