Kaya İzmir’in huzur dolu bahçelerinde İftar Mutluluğu

  • 0
  • 1.031
Yazı Boyutu:

Kaya İzmir Thermal & Convention, deniz ve doğa manzarasıeşliğinde Osmanlı -Türk Mutfağı’ndan oluşan açık büfesiyle iftar keyfini yaşatmayadavet edecek.  Kaya İzmir Thermal & Convention bünyesinde bulunanSmyrna Restaurant ramazan için birbirinden zengin iftar mönüsü seçeneklerihazırladı. Türk ve Osmanlı Mutfağının özel tatlarını geleneksel iftariyeliklerile birleştirerek iftar keyfini misafirlerine yaşatacak.

 

Ramazan’a özgü geleneksel tatlardan oluşan zengin açıkbüfesinde Baş Aşçı Nejdet Polat  veekibinin hazırladığı iftariyeliklerden çorbalara, ara sıcaklardan ana yemeklerekadar Türk – Osmanlı Mutfağı’nın seçkin lezzetleri yer alıyor. Ege UsulüTarhana Çorbası, Tereyağlı Mercimek Çorbası, Peynirli Su Böreği, Kıymalı GülBöreği, Saray usulü İncik Kebabı, Zerdeçallı Soğan Dolması, Piliç İslim Kebap,Piliç Şehzade, Saray Usulü Kuzu Sarma, Kekikli Kuzu Tandır, Sakızlı Muhallebi,Fıstıklı Güllaç,Türk Tatlı Tabağı ve daha birçok lezzet ile iftarlar bir lezzetşölenine dönüşüyor.

GelenekselRamazan sofralarının tüm keyfini yaşatan Kaya İzmir Thermal & Convention, misafirlerinesunduğu muhteşem açık büfe mönüsüyle iftar ve sahur davetlerinde benzersiz birRamazan ziyafeti sunuyor.

0-6 yaş arası ücretsiz

06-12 yaş arası %50 indirimli ve gruplar için özel set menüfiyatları!

Rezervasyon için: 0232 238 51 51

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Izmir’de Antakya esintisi

Ramazan sofralarının güzeli Swissôtel Büyük Efes’te...

Hatay lezzetleri Swiss'de

Denizkent Kafe’de glutensiz menü

Urla Mantısı (Kulaklı Mantı)

Fuarın da En Gözde’si

Arşiv