Kazanan kardeşlik oldu

  • 0
  • 635
Kazanan kardeşlik oldu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Başkanlık Futbol Turnuvası sona erdi. Turnuvanın şampiyonu Temizlik İşleri Müdürlüğü’nü final karşılaşmasında 2-0 yenen Spor İşleri Müdürlüğü oldu. Şampiyonlar ve centilmenler ödüllerini Başkan Hasan Karabağ’ın elinden aldı.

Bayraklı Belediyesi tarafından  geleneksel hale gelen Başkanlık Futbol Turnuvası üçüncülük-dördüncülük ve final maçının oynanmasıyla son buldu. Tüm organizasyona ev sahipliği yapan Şehit Ümit Boz tesislerinde düzenlenen final karşılaşmasında Spor İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nü 2-0 yenerek şampiyon oldu. Final müsabakasını izleyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ daha sonra sporculara ödül vermek için düzenlenen törene katıldı.

BAYRAKLI'YA SPOR TESİSLERİ KAZANDIRDIK
Müdürlükler arası dördüncü futbol turnuvasını düzenlediklerini hatırlatan Başkan Karabağ, “Göreve gelir gelmez ilk yaptığımız işlerden biri spor tesisleriydi. Bu sahayı yapıncaya kadar canımız çıktı. ‘Buraya saha mı olur?’ dediler. Halbuki Bayraklı’da resmi maçların oynanacağı bir tesis bile yoktu. Bunu yaptık ardından Doğançay’ı yaptık, salonumuzu yaptık. Halısahalar yapıyoruz daha da geliştireceğiz. Yakında kapalı yüzme havuzu yapacağız. Bütün bunları buranın gençliği için yapıyoruz. Bu turnuva birimler arası kardeşliği dostluğu pekiştirme adına iyi bir fırsat. Tüm çalışma arkadaşlarımı centilmence mücadele ettikleri için tebrik ediyorum" dedi.

Başkan Karabağ konuşmasının ardından emeği geçen hakemlere ve  organizasyon çalışanlarına plaket takdim etti. Karabağ dördüncü olan Park ve Bahçeler, üçüncü olan Kültür Müdürlüğü ve ikinci olan Temizlik İşleri Müdürlüğü ve şampiyon olan Spor Müdürlüğü oyuncularına kupalarını verdi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

Arşiv