Kedi Mi’nin Serüvenleri Çıktı

İzmir Devlet Tiyatrosu Sahne Ressamı (Realizatör), TOBAV’ın Gönüllülük esasıyla çalışan Yönetim Kurulu Başkanı, Masal Yazarı- Çizeri Hale Gökalpsezer’in yazdığı ve resimlediği “Kedi Mi’nin Serüvenleri” adlı kitap seti okurlarıyla buluştu.

  • 0
  • 731
Kedi Mi’nin Serüvenleri Çıktı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Devlet Tiyatrosu Sahne Ressamı (Realizatör), TOBAV’ın Gönüllülük esasıyla çalışan Yönetim Kurulu Başkanı, Masal Yazarı- Çizeri Hale Gökalpsezer’in yazdığı ve resimlediği “Kedi Mi’nin Serüvenleri” adlı kitap seti okurlarıyla buluştu. “Kedi Mi’nin Serüvenleri” Sokakta Kedi Mi, Evde Kedi Mi, ve Barınakta Kedi Mi adlı 3 küçük masal kitabından oluşuyor.  

Yağmur Yayın Grubu Minik Parmak Çocuk Yayınları’ndan çıkan “Kedi Mi’nin Serüvenleri” aynı zamanda işitsel ve görsel bir şölen de sunuyor minik okurlarına. Masallara şiir yazarak besteleyen Gökalpsezer, müzik yanını da bu setle ortaya koyuyor.
 
 
Akıllı telefonlarına QR Code’yi okutan anne ve babalar, çocuklarına masal şarkıları da izletebilecek. Şarkıları düzenleyen ve Ukelele ile eşlik eden Yıldız Çiçek Sivri aynı zamanda solistliği de üstlenmiş.  Kedi Mi için hazırlanmış 3 adet büyük boy afiş te yer alıyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirliler için çizecekler

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Konseri

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

Arşiv