Kent Alsancak, 5 yaşında

  • 0
  • 1.696
Yazı Boyutu:

İzmir’in önemli sosyal yaşam merkezlerinden Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde 2008 yılında açılan Kent Sağlık Grubu’nun Çiğli Kent Hastanesi gibi uluslararası sağlık standartlarına sahip Alsancak Tıp Merkezi hizmette 5. yılını doldurdu. kısa süre önce aç yeni merkezle poliklinik hizmetlerini büyüttüklerini belirten Dr. Özgen Aytaç, “Yeni yaşımızı hizmet yelpazemizi genişletmenin gururuyla kutladık” dedi.
 
Hekimleri, hemşireleri, diğer sağlık ve idari personeli bir araya getiren 5. yıl kutlamasına Kent Sağlık Grubu Medikal Koordinatörü Dr. Özgen Aytaç, Özel Kent Alsancak Tıp Merkezi Başhekimi Uzm. Dr. Tayfun Çağlayan, Mesul Müdür Dr. Gamze Erülk, İşletme Müdürü İbrahim Akyıldız, Hemşirelik Hizmetleri Direktörü Tangül Pekey, İnsan Kaynakları ve Eğitim Direktörü Ebru Oktay da katıldı. 5. yaş pastasının mumları “nice yıllara” dilekleriyle söndürülürken, Uzm. Dr. Çağlayan, başarıya ekip çalışmasıyla ulaştıklarını söyledi. Kent Medikal  Koordinatörü Dr. Aytaç da Kent Sağlık Grubu’nun sadece İzmir’e, Ege ve Türkiye’ye değil yakın coğrafyaya hizmet veren önemli bir sağlık kuruluşu olduğunu vurguladı. Alsancak Tıp Merkezi’nin de ayaktan tedavi hizmetlerinde özel dallarda da vermeye başladıkları tanı ve tedavi hizmetleriyle farklılık yarattığını söyledi. Kısa süre önce açılan terleme, ağrı ve romatizma polikliniklerinin ayaktan tedavi hizmetlerini bir adım daha ileri götürdüğünü belirten Dr. Aytaç, şöyle konuştu:
“Bu üç yeni merkezimiz önemli bir ihtiyacı karşıladı. Bu özel da polikliniklerinin sayısını artıracağız. Hasta memnuniyeti bizi yeni atılımları için teşvik ediyor. 4 yıl önce başlatılan ve her yıl Ekim – Haziran ayları arasında ‘Cuma seminerleri’ adı altında geleneksel hale gelen ‘sağlık halk konferansları’mız da yine büyük bir katılımla sürüyor. Merkezimiz bulunduğu yer itibariyle İzmir’in her köşesinden gelen hastalara hizmet veriyor. Başarıyla geçen 5 yılımızı mutlulukla, gururla kutladık. Bundan  sonra da bugüne kadar olduğu gibi tıptaki gelişmelerin getireceği her yeni tanı ve tedavi yöntem ve cihazlarını hastalarımızın hizmetine sunmayı sürdüreceğiz.”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

5 yıl sonra, kalbinin normal atışını duydu

Medical Point, çocuk sesleriyle şenlendi!

Rakiplerini geride bıraktı!

Araç tercihi çevreden yana

Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası

Karın ağrısıyla gitti, yumurtalığında tümör ortaya çıktı

Arşiv