Keskin'e AK Nikah

Ak Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Gözde Keskin ile Ser-Hat İnşaat’ın sahibi Serhat Özalp, Kaya İzmir Thermal&Convention’da düzenlenen AK nikahla yaşamlarını birleştirdi.

  • 0
  • 32.274
Keskin'e AK Nikah
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ak Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Gözde Keskin ile Ser-Hat İnşaat’ın sahibi Serhat Özalp, Kaya İzmir Thermal&Convention’da düzenlenen AK nikahla yaşamlarını birleştirdi. İl Başkan Yardımcısı Keskin ve Özalp’in nikahı siyaset, hukuk ve iş dünyasını bir araya getirdi.

Temmuz ayında nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan iş insanı Merhum Abdülhamit Özalp ve Saniye Özalp’ın oğlu Serhat Özalp ile iş insanı İrfan Keskin ile Ayşen Keskin’in kızları Gözde Keskin’in nikahları maske, mesafe, hijyen kurallarına titizlikle uyulması ile başladı, nikahın sunumunu yapan Tv spikeri Erhan Önel sık sık anons yaparak mesafe kurallarını hatırlattı.

Nikah tanıklıklarını Yargıtay Birinci Başkanı Mehmet Akarca, İç Anadolu Genç İşadamları Federasyonu (İÇGİAF) Başkanı Fatma Semiz, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, 64. Hükümet Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli çiftin nikah tanıklıklarını üstlendi. Nikah akdini ise Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen yerine getirdi. İçişleri Bakanı Soylu, Başkan Demirezer’in kendisine uzattığı evlilik cüzdanını Yargıtay Birinci Başkanı Mehmet Akarca’ya, Akarca ise evlilik cüzdanını gelin ile damada verdi.
Ak Parti Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, AK Parti Genel Başkan Danışmanlığı ve Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi Güldal Akşit, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger ile İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, Urla Devlet Hastanesi Başhekimi Adıgüzel Demirel'in de sosyal mesafe kuralları çerçevesinde katıldığı törende sağlık önlemlerine özen gösterildi.

Vakko Wedding imzalı gelinliği, Beymen imzalı kıyafetleriyle şıklık yarışında olan çift, balayı için Akdeniz seyahatine çıktı.

 

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv