Kırılgan Gerçeklik açıldı

Ressam Yıldız Arun’un küratörlüğünü üstlendiği “Kırılgan Gerçeklik (Fragile Reality) adlı Uluslararası karma sergi Galeri A Güncel Sanat Merkezi’nde açıldı.

  • 0
  • 912
Kırılgan Gerçeklik açıldı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ressam Yıldız Arun’un küratörlüğünü üstlendiği “Kırılgan Gerçeklik (Fragile Reality) adlı Uluslararası karma sergi Galeri A Güncel Sanat Merkezi’nde açıldı.

Ayhan Çetin, Barış Sarıbaş, Clemens Beungkun Sou(G. Kore), Daniela Dimchevska(K. Makedonya), Emine Ceylan Özdemir, Fahri Sever, Fatma Elvin Öztürk, Fehmi Hoxha(Kosova), Filiz Pelit, Hajrush Fazliu(Kosova), Larissa Noury(Fransa), Liana Almyasheva(Özbekistan), Linda Lupi(Arnavutluk), Mehlika Korol, Melihat Tüzün, Müberra Bülbül, Refki Gollopeni(Kosova), Sevinç Hüseynova(Azerbaycan), Shukhrat Abdumalikov (Özbekistan), Şefkat İşlegen, Uğur Özen, Yıldız Arun ve Tülin Akkaş’ın eserleri sergi açılış kokteyline katılan sanatsever ve sanatçılardan tam not aldı.

Gülten Taranç’ın gitarı ve şarkılarıyla renklendirdiği serginin küratörlüğünü üstlenen Yıldız Arun, sergi ile ilgili şunları söyledi: “Dünyanın gerçekliği sert, katı, acımasız; kabuğu ve zırhıyla duvarlar ören, kuralları, dışlayıcı mekanizmasıyla kapalı devre sistemi olan. Dolayısıyla kırılgan gerçeklik, bir oksimoronu tarifler; yeryüzünün sert kabuğunun altında kırılgan gerçeklikler yatmakta. Bu kırılganlıklar, zaman zaman çatlaklar arasından kendini gösterebiliyor. Atmosferimiz bir kırılgan gerçeklik, dünyamız kırılgan gerçeklik, kadınlar ve çocuklar kırılgan gerçeklik, insan ilişkileri kırılgan gerçeklik…”
Sergi 24 Aralık’a kadar gezilebilecek.

Kokteylin fotoğrafları için aşağıdaki butonu kullanınız...

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Genç Sanatçılar sahnede

İzmir Aşkına Adana yolcusu

Köy Enstitüleri Fikir Ve Kültür Günleri başlıyor

Adasu yeteneği ile fark yaratıyor

İzmir Kitap Fuarı baharın coşkusuyla Kültürpark’ta

Son başvuru tarihi 23 Nisan!

Arşiv