EGE KOOP’un 14. prestij projesi" de tamamlandı

40. yılına yeni projelerle hazırlanan Ege Koop’un, İzmir dışındaki “İLK” projesi “EGE KOOP TURGUTLU PRESTİJ EVLERİ” yıl sonunda tamamlanıyor.

  • 1
  • 3.075
EGE KOOP’un 14. prestij projesi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

40. yılına yeni projelerle hazırlanan Ege Koop’un, İzmir dışındaki “İLK” projesi “EGE KOOP TURGUTLU PRESTİJ EVLERİ” yıl sonunda tamamlanıyor. Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin ASLAN “Tarım ve sanayisi ile parlayan bir yıldız olan, Türkiye’nin her yerinden göç alan Manisa Turgutlu’da başlattığımız 6 tipten oluşan 2+1, 3+1 tip projesini 15 Temmuz hain FETÖ darbesine, son yıllarda dünyanın yaşadığı koronavirus kabusuna ve ekonomideki dalgalanmalarla birlikte son bir yılda inşaat maliyetlerine Merkez Bankası verilerine göre yüzde 180 zam geldiği günümüzde tamamlama aşamasına geldik. 25.454 m2 inşaat alanında 165 milyon TL’lik yatırımla 14. Prestij Projemizi bu aşamaya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Ege Koop’un 40 yıllık geçmişine gurur duyulacak çok fazla başarıyı sığdırdığını belirten ASLAN, şöyle devam etti :
“Ege Koop, çevreye, doğaya ve insana saygılı, tamamladığı projelerin tasarım odağına insanı yerleştiren, şeffaf yönetim anlayışıyla hesap verebilir, en başta özdenetim olmak üzere, her türlü denetime açık bir kurumdur. Kaliteden ödün vermeden, İzmir’in 12 ilçesinde tamamladığımız yeni kentlerle, kentleşme tarihinde ve üniversitelerde tez konusu olacak projeleri hayata geçirdik. Yaptığımız her projeyle gurur duyuyoruz. Türkiye'nin üçüncü büyük kenti İzmir’de, 5 milyon metrekare büyüklüğünde imarlı konut alanlarında,150 bin kişinin sağlıklı, uygar koşullarda yaşam sürdürdüğü 13 modern kent parçasını hayata geçirdik. Kısa süre sonra çok özel yeni projelerle devam edeceğiz”

TURGUTLU’NUN EN PRESTİJLİ PROJE
“EGE KOOP TURGUTLU PRESTİJ EVLERİ” projesinin yüklenici firması Ergüller İnşaat’ın sahibi Murat ERGÜL’e maddi-manevi desteğinden dolayı teşekkür eden ASLAN “Hem Ergüller İnşaat, hem de Ege-Koop bugüne kadar kalitesinden hiç ödün vermeden geldi. Gerçekleştirdiğimiz bu proje, iddia ediyorum ki emsalleri ile mukayese edilemeyecek kalitede, Turgutlu’nun en prestijli projesidir” dedi. Ergüller İnşaat’ın İstanbul’da 2 binin üzerinde özel proje tamamladığına dikkat çeken ASLAN “24 yıllık çalışmalarının sonunda Ege Koop’un 14. Prestij Projesi ile birlikte hem Turgutlu’da hem de İzmir’de çok özel bir projeye, çok uygun koşullarda imza atıyoruz” diye konuştu.

BORNOVA’DA İLK KENTSEL DÖNÜŞÜM
Ege Koop ailesi olarak yaşadıkları bir başka sevinci de paylaşan ASLAN “Turgutlu Prestij Evleri Projesi’nin yüklenicisi Ergüller İnşaat 30 Ekim İzmir depreminden sonra Bornova Belediyesi’nin ruhsatını verdiği “ilk” kentsel dönüşüm projesine başladı. Bu bizim için mutluluk vericidir. İnanıyorum ki Yüklenici Firmamız Murat Ergül 24 yıllık İstanbul ve 40.yaşını yeni projelerle kutlamaya hazırlanan Ege Koop’un deneyimi ile birlikte Bornova’da Kentsel Dönüşüm projesini de başarılı bir şekilde tamamlayacak ve yeni kentsel dönüşüm projelerine de başlayacaktır” dedi.

EGE KOOP’UN 40 YILLIK GURUR TABLOSU
  • 5 milyon m2 yüzölçümü üzerine 150 bin kişinin barındığı yeni modern kent yaşam alanları.
  • 200 meslek grubundan kooperatifin çatısı.
  • Türkiye'de ilk ve son kez Avrupa Konseyi Sosyal Kalkınma Fonu’ndan kur garantili “2,5 milyar dolar” krediyi proje ortaklarına kullandırması.
  • Tamamladığı projelerde hayata geçirdiği ;
  • 150 kilometre yol,
  • 150 kilometre kanalizasyon,
  • 160 kilometre içme suyu hattı,
  • 500 bin metrekare parklar,
  • Meyve bahçeleri,
  • Seralar,
  • 200 binin üzerinde muhtelif fidan dikimi
  • İlköğretim okulları ve anasınıfları

Yorumlar (1)
  • Melahat Babayiğit

    Melahat Babayiğit

    İlk evlendiğimizde Hüseyin ASLAN ilk projesine güvenip inanıp EGEKOOP tan ev daire sahibi olmuştuk, çok sevinmiştik, sanra eşim onu benden habersiz sattı, çok üzüldüm Hüseyin Aslan zaman içinde hep takip ettik, doğru dürüst kalite anlayışından ödün vermeden hep ilerledi, başarıları daim olsun İnşallah bu projeden yeniden bir evimiz olur, oğlumuzu evlendiremiyoruz bir evi olmadan Ona ve ekibine saygılar selâmlar sevgiler:)

    27 Kasım 2022 14:41
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çin bayramı başladı

Döngüsel Ekonominin Yükselişi

10 milyar dolar ihracat hedefi için güçbirliği

Dönüşümün itici gücü insan kaynağı

Gıda ihracatında 5 milyar dolar hedef

ENSİA'dan 3'üncü AB Projesi

Arşiv