Kış‘ın Gerçek Tadı Hilton İzmir’de 

Hilton İzmir lezzet tutkunlarını muhteşem körfez manzaralı 31.Kat Windows on the Bay Restoran’a bekliyor.

  • 0
  • 47.231
Kış‘ın Gerçek Tadı Hilton İzmir’de 
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Hilton İzmir lezzet tutkunlarını muhteşem körfez manzaralı 31.Kat Windows on the Bay Restoran’a bekliyor. Bu kış farklı alternatifler ile misafirlerini ağırlayan Hilton İzmir, Vegan menüsü alternatifi ile İzmir’de otel restorantları arasında yine bir ilke imza atıyor.

Vegan misafirler için; Edamame fasulyesi, taze kekik, mısır taneleri, pancar, zeytinyağı ile servis edişen Kinoa Salatası,  Sarımsak, zencefil, kimyon ve kişniş tohumu ile lezzetlendirilmiş Patlıcanlar (Patlıcan Graten) , Kırmızı köri, hindistancevizi sütü, zencefil & Coriander ile servis edilen Tatlı Patates Çorbası  menüde farklılık yaratan seçeneklerden.   

Ayrıca geleneksel lezzetleri her zaman menüsünde bulunduran Hilton İzmir, 2018 Kış Menüsünde klasiklerden vezgeçmiyor. Domates ve patlıcan ile fırınlanmış kuzu kıyması köfteleri, lavaş ekmeği ile servis edilen Patlıcan Kebabı, Fırında özel yöntemle yavaş pişirilmiş fırında küçük patates ve özel tereyağ sosu ile servis edilen Dana Antrikot Sote menünün bu kış vazgeçilmezlerinden olacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Izmir’de Antakya esintisi

Ramazan sofralarının güzeli Swissôtel Büyük Efes’te...

Hatay lezzetleri Swiss'de

Denizkent Kafe’de glutensiz menü

Urla Mantısı (Kulaklı Mantı)

Fuarın da En Gözde’si

Arşiv