Kızlar annelerine, erkekler babalarına karşı oynadı

  • 0
  • 971
Yazı Boyutu:

Orion Vakfı Özel Karşıyaka Piri Reis İlköğretim Okulu’nda kız voleybol takımı anneleriyle erkek basketbol takımı ise babalarıyla maç yapmanın keyfini yaşadılar.
Son 2 yıldır “Babalar ve Oğulları Basketbol Turnuvası” nı düzenleyen okul bu yıl da etkinliklerine “Anneler ve Kızları Voleybol Turnuvası” nı eklediler. 4.5.6. sınıflardan oluşan okul voleybol ve basketbol takımlarından 20 kişilik öğrenci grupları velileri ile birlikte maç yaptılar. Maçların ardından her iki takıma da ödül olarak yine maç davetiyeleri hediye edildi.
Özel Karşıyaka Piri Reis İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Metin Başkır turnuvaların amacının hem sporun insana keyif veren kısmını anne, baba ve çocukla birlikte yaşamak hem de çocukla ebeveynler arası iletişimi güçlendirmek olduğunu söyledi. Başkır “Turnuvalarımızı 1-1 berabere bitirdik ki dostluk kazansın” diye konuştu.
Sporla ilgili faaliyetlerinin devam edeceğini belirten Başkır, 4 Mayısta da bir spor şenlikleri olduğunu Karşıyaka ve Güzelbahçe Okullarının karma takım oluşturup rekabet oluşturmadan kazanmalarını sağlamak amacında olduklarını kaydetti. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Arşiv