Koleksiyonerler Haftası resim sergisi

Yeni sezona birbirinden güzel sergilerle başlayan Karaca Kültür Merkezi 41 sanatçı 50 eser ile koleksiyonerler haftası sergisi’nin açılışını yaptı.

  • 0
  • 512
Koleksiyonerler Haftası resim sergisi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Yeni sezona birbirinden güzel sergilerle başlayan Karaca Kültür Merkezi 41 sanatçı 50 eser ile koleksiyonerler haftası sergisi’nin açılışını yaptı. Sergide yer alan Enis Aktaş, Gülçin Günaydın, Devrim Erbil, Bedri Baykam, Ahmet Yeşil, Alim Muhtar, Ali Fuat İçsel, Anar Eyni, Atilla Atar, Ayhan Taşkıran, Bekir Sami Çimen, Burhan Yıldırım, Claire Arkas, Fahri Sümer, Gültekin Serbest, Güler Akalan, Gürsel Tunalı, Hayati Misman, Kadir Şişginoğlu, İbrahim Balaban, Kemal Topçu, Mehmet Güler, Müslüm Teke, Nazım Balaban, Remzi Taşkıran, Remzi İren, Serdar Leblebici, Soner Göksay, Suna Özkalan, Süleyman Saim Tekcan, Şakir Zakirof, Tekin Koçan, Teymur Ağaoğlu, Tunç Tanışık, Yaşar Ali Güneş, Yusuf Toprak, Zafer Gençaydın ve  Zeki Serbest’in eserleri açılış kokteyline katılanlardan tam not aldı.

A Art Galeri Kurucusu Arya Kamalı,  Karaca Kültür Merkezi Ve A Art Galeri’nin ortak çalışmasıyla gerçekleşen sergide  Devrim Erbil, Bedri Baykam gibi sanatçıların eserlerini bir araya getirmekte Türk sanatlarını yaşatmak ve destekleyen gönül veren koleksiyoner dostlarımız büyük kaynak oldular bunların başında Kaya Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaya,  Koleksiyoner Ruhsar Karaoğlu Ahmet Dut, Mustafa Bakı ve Taner İzmirlioğlu’nun koleksiyonları yer almaktadır. Biliyoruz ki İzmir’de çok özel ve güzel eserler var ve diğer koleksiyoner arkadaşlarla bunları İzmir’le paylaşmak ister dedi. 
Karaca Otel Genel Müdürü Burhan Şentürk ise Karaca Kültür Merkezi olarak geçen yıl olduğu gibi bu yılda bir çok sanat faaliyetini buluşturmaya devam ediyoruz. Birbirinden kıymetli 55 sanatçının bir araya geldiği sergimizi 15 gün boyunca  tüm izmirlileri davet ediyoruz dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Genç Sanatçılar sahnede

İzmir Aşkına Adana yolcusu

Köy Enstitüleri Fikir Ve Kültür Günleri başlıyor

Adasu yeteneği ile fark yaratıyor

İzmir Kitap Fuarı baharın coşkusuyla Kültürpark’ta

Son başvuru tarihi 23 Nisan!

Arşiv