Kolektif Hayal Gücü ve Müzik Buluşmaları başladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in İzmir’i bir kültür sanat kenti haline getirme vizyonu çerçevesinde Kolektif Hayal Gücü ve Müzik Buluşmaları başladı.

  • 0
  • 644
Kolektif Hayal Gücü ve Müzik Buluşmaları başladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in İzmir’i bir kültür sanat kenti haline getirme vizyonu çerçevesinde Kolektif Hayal Gücü ve Müzik Buluşmaları başladı. Ücretsiz etkinlikler her pazartesi ve perşembe Tarihi Havagazı Gençlik Yerleşkesi’nde, her salı ve çarşamba Bergama Kültür ve Sanat Vakfı’nda 18.00-20.00 saatleri arasında yapılıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kolektif Hayal Gücü ve Müzik Buluşmaları başladı. Çocukların sese ve müziğe ilgilerini arttırmayı hedefleyen etkinlikler “Müzikal İfade Biçimleri”, “Şehrin Müzikal Belleği”, “Kolektif Hayal Gücü Orkestrası”, “Dinleme Sanatı”, “Çocuk Müzisyenleri Kolektif” ve “Enstrümantalistler için Atölye Çalışmaları” adlı 6 farklı eğitim ünitesini içeriyor.  Etkinlikler her pazartesi ve perşembe Tarihi Havagazı Gençlik Yerleşkesi’nde, her salı ve çarşamba Bergama Kültür ve Sanat Vakfı’nda 18.00-20.00 saatleri arasında yapılıyor.

Ücretsiz etkinliklere 7 yaşın üzerindeki herkes katılabiliyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi anıldı

Çanakkale Deniz Zaferi ve şehitler Foça'da anıldı

Çanakkale ruhuyla dimdik ayaktayız!

Vicdanım rahat bir şekilde ayrılıyorum

14 Mart Tıp Bayramı Coşkusu

İzmirli filozof Baha Tevfik APİKAM’da anılacak

Arşiv