Konak’a dört dörtlük spor merkezi

  • 0
  • 1.030
Yazı Boyutu:

Konak’ta spor hayatlarına devam eden yirmi üç spor kulübü, yeni spor merkezlerine kavuşmak için geri sayıma başladı. Güneşli Mahallesi’nde, daha önce Atillaspor’un kullandığı tesiste yenileme çalışmalarını sürdüren Konak Belediyesi, kapsamlı bir spor merkezini İzmirlilerle buluşturacak.
Atillaspor Kulübü öncelikli olmak üzere bölgede bulunan Eşrefpaşa, Damlacık, Kaleçamlık, Yapıcıoğlu, Yeni Tayfun, Yılmaz Kaya, Basmane Altınpark gibi kulüplerin yararlanacağı spor merkezi yepyeni bir kimliğe bürünüyor.       Bin 500 metrekarelik alanı yapay çimle kaplanan ve etrafını çevreleyen demir profil değiştirilen saha şimdiden beğeni topluyor. Konak Belediyesi’nin sürdürdüğü çalışmaların sonunda spor merkezi, seyirciler için özel tasarlanan bir tribüne de kavuşacak. Hazırlanacak kamelyada  çaylarını yudumlayan anneler, bir yandan da çocuklarının maçlarını izleyecek. Saha kenarında bulunan soyunma odaları da elden geçirilerek, modern bir yapıya ve görünüme kavuşacak.
 
Spora destek, hayata destek
Spor, kültür, sanat ve bilim alanında İzmirli gençlerin Türkiye’ye umut verdiğini söyleyen Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, her zaman gençlerin yanında olduğunu vurguladı ve “İzmir, liglerde fırtına gibi esen, Avrupa şampiyonasına çıkmış takımları yetiştirmiş bir kent. Aynı heyecanı yeniden yaşamamak için hiçbir sebep yok. Gençlerimiz sporda hevesli ve başarılı. Tek ihtiyaçları biraz destek. Spora, gençlere sağladığımız destek hayata destek vermektir. Ben gençlerimize güveniyorum ve her zaman onların yanındayım” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv