Konak Belediyespor 4'ncü büyük

  • 0
  • 729
Yazı Boyutu:

Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, KonakBelediyespor Kadın Futbol Takımı’nın UEFAŞampiyonlar Ligi’nde büyük bir tecrübe ve başarı elde ettiğini söyledi. BaşkanTartan, “Kızlarımız Avrupa’nın en iyi 16 takım arasına girdi. 8 takım arasınakalma mücadelesi verdi. Türkiye’de bir tarih yazdılar. Kazanmak da varkaybetmek de. Bu güne kadar gösterdikleri başarı için kızlarımızı kutluyorum,onlarla gurur duyuyorum” dedi.
 
Başkan Tartan, Türkiye futbol liglerindeartık Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’dan sonra dördüncü büyük takımınKonak Belediyespor olduğunu söyledi. Başkan Tartan, “ Çünkü Konak Belediyespor’undört süper ligde de takımları var, dördüncü büyük olmayı çoktan hak ettik” diyekonuştu.

Başkan Tartan, Konak Belediyespor’un Hentbol,Voleybol, Basketbol ve futbol süper liglerinde başarıdan başarıya koştuğunuhatırlatarak şöyle konuştu:    “UEFA ŞampiyonlarLigi’nde Konak Belediyespor olarak tarih yazdık. Kadın futbolcularımız üçtakımı da yenerek gruptan lider olarak çıktılar. Polonya’yı da elediler.İzmirli kızlar Türkiye’nin yüz akı oldular. Ben başından beri sporun toplumugeleceğe taşıyan ve güçlendiren yönünü açığa çıkarıyorum. Bu yıl biz beş ligdemücadele ettik ve beşinde de şampiyon olduk. Kadın futbol takımımız hemşampiyon oldu hem de şampiyonlar liginde Avrupalı ekiplerle oynadı.  Konak Belediyespor; Fenerbahçe, Galatasaray veBeşiktaş gibi ülkemizi Avrupa’da temsil etti. Belediye kadın futbol takımımızTürkiye’nin ve İzmir’in çağdaş yüzünü bu şampiyonlar ligi süresince en iyişekilde dünyaya gösterdi. Bu sezon liglerde Konak Belediyespor; kadın futbolve  basketbol, erkek hentbol ve voleybolbranşlarında mücadele etmeye devam ediyor. Kadın futbolunda lig şampiyonluğubekliyoruz. Diğer ekiplerimiz de güçlü rakipleri ile dişe diş mücadele ediyor,liglerin sonunda onların da başarılı sonuçlar alarak üst sıralara yerleşeceğineinanıyorum.” 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Spor istasyonlarının dördüncüsü Kültürpark’ta açıldı

İzmirli dansçılardan uluslararası başarı

Başarının hediyesi son model bir otomobil

Boccia takımı, bronz madalya ile döndü

Şampiyonluğa ‘kulaç’ attı

Önce Fransa Sonra İspanya

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg