Konak şampiyonluğa kilitlendi

  • 0
  • 619
Konak şampiyonluğa kilitlendi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye Kadınlar 1. Futbol Ligi’nde sezonun ilk yarısını lider olarak kapatan Konak Belediyespor, ikinci yarıya haftasonu oynayacağı Eskişehirspor maçı ile başlayacak. İlk yarıyı 24 puanla lider kapatan mavi beyazlı takım başarılı geçen devre arası kampının ardından çalışmalarını İzmir’de sürdürüyor. İlk yarıyı lider bitirmenin verdiği güçle ikinci yarıya bomba gibi başlayacaklarını kaydeden Konak Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Günen, “Başarımız devam edecek. Ligin sonunda şampiyon olup ülkemizi bir kez daha şampiyonlar liginde temsil etmek istiyoruz” dedi.

HEDEF DÖRDÜNCÜ KUPA
Konak Belediyespor olarak lig öncesi idari ve maddi anlamda köklü bir yapılanma sürecine girdiklerini hatırlatan Günen, bu süre içinde birçok karalama kampanyalarına maruz kaldıklarını belirterek, “Ligin ilk yarısını lider kapatarak, ortaya koyduğumuz bu başarıyla bize yönelik söylentilerin doğru olmadığını da ispatlamış olduk. Maddi, manevi her türlü desteğini bizden esirgemeyen Belediye Başkanımız Sema Pekdaş başta olmak üzere, futbolcu kızlarımız, antrenörlerimiz, yöneticilerimizle biz büyük bir aileyiz. Bu sevgi ortamıyla da lig sonunda yine başarıyı yakalayacağımıza ve dördüncü şampiyonluğumuzu kazanacağımıza inanıyorum” diye konuştu. Zeki Günen, altyapıya da çok büyük önem verdiklerini belirterek, Konak Belediyespor olarak Türk futboluna yeni sporcular yetiştirdiklerini söyledi.

ALTYAPI GÜÇLENDİ
Üç yıldır lig şampiyonluğunu kimseye bırakmayan Konak Belediyespor’un başarılı Teknik Direktörü Ali Alanç da ilk yarıyı lider olarak bitirmenin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Lig öncesi İzmir’in 30 ilçesinde yaklaşık 110 okuldaki sporcuları gözlemledik ve başarılı olacağına inandıklarımızı altyapımıza aldık. Şuan en iyi alt yapıya sahip takımız. Bundan sonraki süreçte Konak Belediyespor sadece başarılarıyla değil, yetiştirdiği sporcularla da bu ligde var olacaktır. Yetiştirdiğimiz bu genç oyuncuların bazıları bizde forma giyecek bazıları da başka kulüplerde İzmir’in gururu olarak görev alacak. Hedefimiz üç yıldır olduğu gibi bu yıl da ligi şampiyon olarak bitirmek. Bunu gerçekleştirecek güce ve inanca sahibiz. Bize destek veren Belediye Başkanımız ve kulüp yönetimine teşekkürümüzü şampiyon olarak vereceğiz” dedi.

TAKIMIN FORMU YERİNDE
İkinci yarı kamp çalışmalarını aralıksız sürdüren Konak Belediyespor’da futbolcuların morali oldukça yüksek. Takımda ter döken üç yabancı oyuncudan biri olan orta saha oyuncusu Monica Raluca Sârghe ligi şampiyon tamamlamak için kamp süresince yoğun bir çalışma programı sergilediklerini belirterek, ikinci yarıya hazır olduklarını söyledi. Futbolculardan Özge Özel de kamp sürecinin iyi geçtiğini dile getirerek, “Antrenmanlarda tüm takım arkadaşlarımız çok iyi performans sergiliyor. İyi bir hazırlık süreci geçirdik. Ligin ikinci yarısını da lider bitirip şampiyonluğu kazanmak istiyoruz” dedi. Kaptan Didem Taş da ikinci yarıya lider girmenin kendileri için güven verici olduğunu belirterek; “Takım da liderliğin verdiği bir güven var. Bununla ikinci yarıya daha sağlam başlayacağız. Takım içinde sevgi, bağlılık, birlik, beraberlik duygusu var. Bu düzenin bozulmasını istemiyoruz. Ligi liderlikle kapatarak Avrupa’da daha iyi işler yapmak istiyoruz” dedi. Devre arası kampından sonra çalışmalarını ara vermeden sürdüren Konak Belediyespor, ikinci yarının ilk maçında 31 Ocak Pazar günü Eskişehirspor’u evinde ağırlayacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

Arşiv