Konser= 2'şer fidan

  • 0
  • 836
Yazı Boyutu:

 TRT Ses Sanatçısı Mehmet Şafak yönetimindeki  Ege Orman Vakfı Gönüllüleri Türk Sanat MüziğiKorosu,  Karşıyaka Belediyesi Bostanlı Suat TaşerAçıkhava Tiyatrosu’nda konser verdi. “Bir Karşıyaka Akşamı” temalı konserekatılanlar Ege Orman Vakfı’na ikişer fidan bağışında bulundular.
 
ÜlgenEvliyaoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı, İzmir Devlet Opera ve Balesi Sanatçıları LeventGündüz, Başak Narin, TSM sanatçısı Ecehan Alkan ve Yaşar Üniversitesi Caz Vokalöğrencisi Özlem Şafak’ın konuk sanatçı olduğu konsere  Ege Orman Vakfı GenelMüdürü Metin Gençol, Vakıf çalışanları, gönüllüleri ve çok sayıda doğaseverkatıldı. 
 
Konser başlamadan önce konuşma yapanEge Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol,” Bu gece koromuz dokuzuncu konseriniicra ediyor. Daha önceki konserlerimizde olduğu gibi bu gece de notalar fidanoldu. Konserimize  katılanlar tarafındanbağışlanan bin 300 fidan İzmir Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile Aliağa-AşağıŞakran-Örlemiş Köyü mevkiinde bulunan ağaçlandırma sahasına  dikilecek. Şu ana kadar koromuzun verdiğidokuz konserle farklı ağaçlandırma alanlarında toplam 12 bin 350 fidan dikildi.” dedi.
 
Konserinsonunda Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol,  konseri yöneten Ege Orman Vakfı Türk SanatMüziği Korosu Şefi TRT Ses Sanatçısı Mehmet Şafak’a ve konsere sponsor olarak doğaya destek veren Bak Ambalaj A.Ş.’yekatkılarından dolayı teşekkür ederek Bakioğlu Holding Basın ve Halkla İlişkilerKoordinatörü Nadide Şele’ye plaket takdim etti. Konserekatılan konuklar koronun seslendirdiği unutulmaz eserlerle keyifli bir gecegeçirerek salondan ayrıldılar.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sanat ve ideoloji konuşuldu

Sessizce, TAD'da

İzmir 3. Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’ne hazırlanıyor

Loreena McKennitt geliyor

“İki Yaka Livaneli Şarkıları” depremzede öğrenciler için

Valslerden Semailere

Arşiv