Konser hasreti sona eriyor

Düzenlediği konserlerle birbirinden ünlü sanatçıyı sevenleriyle buluşturan Kaya İzmir Thermal& Convention konser hasretine nokta koyuyor.

  • 0
  • 1.544
Konser hasreti sona eriyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Düzenlediği konserlerle birbirinden ünlü sanatçıyı sevenleriyle buluşturan Kaya İzmir Thermal& Convention konser hasretine nokta koyuyor. Otelin genel müdürü İsa Erdem, özlenen kış konserlerine yeniden başlayacaklarının müjdesini verdi.
İçinde bulunduğumuz salgın döneminde alınan sağlık önlemleriyle turizmde ki başarı çizgisini bozmayan Kaya İzmir Thermal&Convention kış sezonuna bomba gibi giriyor.

İzmir’in en kapsamlı oteli Kaya İzmir Thermal& Convention’ın Genel Müdürü İsa Erdem, ’’Sadece ülkemiz değil dünyaca çok zor bir dönemden geçmekteyiz. Gerekli tedbirleri alarak daha doğrusu önce sağlık diyerek biz bu pandemi döneminde yara almadan ilerlemeye devam ettik. Bu ilerlemenin en büyük sebebi ise aldığımız tedbirlerdir. Temmuz ayında ekibimizin Covid-19 aşılarını tamamlamış olması bizi bir adım ileriye atmıştır. Güvenli turizm hizmeti ile başarı sağlamak kaçınılmaz olmuştur’’ dedi.   
 2021 yaz dönemi otel konaklaması haricinde aynı gün 7 farklı düğün organizasyonu ve iki farklı kongreye ev sahipliği yaptıklarını da sözlerine ekleyen Erdem, ’’Kış döneminde de sağlık tedbirleri kapsamında sürpriz sanatçıların sahne alacağı çok özel konserler düzenleyeceğiz. Misafirlerimize yine ve yeniden hasretini çektikleri konser gecelerini yaşatacağız’’ diyerek kış konserlerinin müjdesini verdi.       

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Arşiv