Konsolosların tercihi Küçük Kulüp oldu

İzmir sosyal yaşantısında önemli bir yere sahip olan Küçük Kulüp, sadece İzmirlilerin değil, kentteki yabancı misyon temsilcilerinin de adresi haline geldi.

  • 0
  • 306
Konsolosların tercihi Küçük Kulüp oldu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir sosyal yaşantısında önemli bir yere sahip olan Küçük Kulüp, sadece İzmirlilerin değil, kentteki yabancı misyon temsilcilerinin de adresi haline geldi. Çin Halk Cumhuriyeti İzmir Başkonsolosu Zengxian Liu, Küçük Kulüp Başkanı Emre Sarıgedik ile karşılıklı olarak korta çıkan son isim oldu.

İzmir'in seçkin adreslerinden olan ve gerek sosyal sorumluluk kampanyalarıyla, gerekse de düzenlediği renkli etkinlikler ve tenis turnuvalarıyla adından sık sık söz ettiren Küçük Kulüp, uluslararası bir arenaya dönüştü.

ÇİN BAŞKONSOLOSU ÇOK BEĞENDİ
Küçük Kulüp'teki etkinliklerde sık sık görülen isimlerden Yunanistan İzmir Başkonsolosu Argyro Papoulia ve İtalya İzmir Konsolosu Luigi Iannuzzi'ye şimdi de Çin Halk Cumhuriyeti İzmir Başkonsolosu Zengxian Liu eklendi. Küçük Kulüp Başkanı Emre Sarıgedik ile korta çıkarak tenis oynayan Başkonsolos Zengxian Liu, tesisi ve imkanları çok başarılı bulduğunu belirtti. Başkonsolos Liu'ya ayrıca Çin Halk Cumhuriyeti İzmir Başkonsolosluğu Ticaret Konsolosu Weiguo Liu da eşlik etti.

"TÜRK MİSAFİRPERVERLİĞİNİ YANSITMAYA GAYRET EDİYORUZ"
Diplomatları Küçük Kulüp'te ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Başkan Emre Sarıgedik ise, "Kulübümüz, kültürlerin kaynaşması, İzmir'in ve ülkemizin güzel bir şekilde tanıtılması adına güzel işler başarıyor. Uzak Asya'dan, Avrupa'ya kadar çeşitli ülkelerin diplomatik temsilcilerini burada ağırlıyor olmamız bir tesadüfün değil, emeğin eseridir. Kortlarımızda gerçekleştirdiğimiz yenilemenin meyvesini almaya başladığımızı söyleyebilirim. Atatürk'ün 'Yurtta sulh, cihanda sulh' sözü doğrultusunda bizler de Türk misafirperverliğini en iyi şekilde yansıtmaya gayret ediyoruz." dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

Arşiv