Korona bile durduramadı

İzmir'in seçkin STK'sı olan Küçük Kulüp, 2020 yılındaki küresel ve yerel felaket ve olumsuzluklara rağmen büyüme ivmesini kaybetmedi.

  • 0
  • 9.718
Korona bile durduramadı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir'in seçkin STK'sı olan Küçük Kulüp, 2020 yılındaki küresel ve yerel felaket ve olumsuzluklara rağmen büyüme ivmesini kaybetmedi.
 
1949 yılındaki kuruluşundan itibaren İzmir'in seçkin ailelerinin, levanten ve yabancı diplomatlar ile sanayici ve yerel yöneticilerin buluşma noktası olan Küçük Kulüp Derneği, koronavirüs nedeniyle hayatın neredeyse durduğu 2020 yılında da büyüme ivmesini sürdürmeyi başardı.
 
2013'teki seçimde Emre Sarıgedik'in başkanlık görevine gelmesiyle birlikte o yıl yaşanan rekor artış, sonraki yıllarda da gerçekleştirilen birçok turnuva, sosyal etkinlik ve yardım faaliyetleriyle birlikte devam etti.
 
YÜZDE 50 ÜYE ARTIŞI...
Yaklaşık 8 yıllık süreçte geçmişe oranla vefat vb. sebeplerle yaşanan kayıplara rağmen toplam üye sayısını yüzde 50 kadar arttıran Küçük Kulüp, 2020 yılında da koronavirüs engeline rağmen onlarca yeni üyeyi bünyesine kattı.
 
"ÜYE ARTIŞI GÜVENİN GÖSTERGESİ"
Konuya ilişkin kısa bir açıklamada bulunan Küçük Kulüp Başkanı Emre Sarıgedik, "Üye sayımızdaki artışın, bize olan güvenin bir tezahürü olduğunu düşünüyorum. Küçük Kulüp her ne kadar bir tenis kulübü olsa da, İzmir'in bugün adından sıkça söz ettiren güçlü bir STK'sı olması yolunda başta yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım olmak üzere emek veren tüm üyelerimize ve personelimize teşekkür ediyorum. Kendi alanlarındaki kariyerleriyle göz dolduran birçok üyemiz ile birlikte kentimizin bize ihtiyaç duyduğu her konuda, her sahada olmaya devam edeceğiz." dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

Arşiv