Kruvaziyer forumuna görkemli gala

  • 0
  • 6.015
Yazı Boyutu:

İzmir Ticaret Odası'nın ev sahipliğinde düzenlenen Seatrade Türk Kruvaziyer Forumu'nun gala yemeği Başraklı’da bulunan Rain'de yapıldı.
İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Meclis Başkanı Selami Özpoyraz’ın ev sahipliği yaptığı geceye İzmir Ekonomi Üniversitesi Halk Dansları Topluluğu Ege Bölgesi Zeybek yöresi oyunlarıyla renk katarken, İzmir Devlet Opera ve Balesi Sanatçıları’ndan oluşan Pasion topluluğu ise müzikleriyle keyifli bir zaman dilimi yaşattı. Demet Eytemiz piyanosu ile eşlik ettiği topluluğa İZDOB Sanatçısı Bas Gökhan Koç, Soprano Filiz Güneş, Soprano Şeniz Çimen ile Tenor Oğuz Çimen sesiyle katıldı. Yine İZDOB sanatçıları Altan Kılınç ile Melodi Sıcakyüz ise dinletiye dans gösterileriyle katıldı.  
İstek üzerine sahneye gelen Ekrem Demirtaş Muğla yöresinin sevilen zeybeği Çökertme’yi oynarken, Kruvaziyer firmalarının temsilcileri de Demirtaş'a eşlik etti.
Seatrade Başkanı Chris Hayman ile İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaşın pasta kestiği gala yemeğine İzmir Ticarnet Odası Meclis Üyeleri de büyük ilgi gösterdi.

Seatrade Başkanı Chris Hayman, uzun süren bir günde kruvaziyer turizmini ve İzmir'i konuşma fırsatını bulduklarını belirterek, "Şimdi de çok fantastik bir gece geçiriyoruz. Deniz kenarında güzel bir ortamda dinlenme imkanı bulduk. Burası çok farklı bir ortam. Müzikler olağanüstü. İzmir'de bir gece geçirmekten ve farklı müzikler dinlemek bizi mutlu etti" dedi. 
 
 Mary Shaw, Ekrem Demirtaş, Cladius Docelal Azamara
 
 

Can- Aylin Süphandağlı, Zeki Hozer, Zafer Beken, Asuman Nardalı Tokuş- Özcan Tokuş, Ebru Öbge- Cem Adıkutlu

Ryan Rita, Güliz Balsarı, Yorgos - Maria Anomaritis, Stavros Hutzakos, Pınar Karayılanoğlu, Hülya, Sibel Ersoy
Altan Kılınç, Melodi Sıcakyüz

Canan Kul, Nuri Güldoğan, İlhan Açan, Selami Özpoyraz, İsmail Akdemir, Fikret Kavzak, Yavuz ateşalp, Karen Heasman, Camilla Brodshow
 
 

 Derya Atlay Iskik,      Nesli Öztürk,                         Kadir Pordoğan, Akın Kazançoğlu, Jak Eskinazi, Selami Özpoyraz, Ekrem Demirtaş

          Ebru Ceylan,         Hatice Oflaz,         Dilek Araç,                             Ali- Demet Eytemiz                    Zeybek Gösterisi  
 
Zeybek Gösterilerinden

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Güçlü Kadınlar Güçlü Yarınlar

Kral Günü kutlandı

EN Hotel’de “Bahara Merhaba” partisi

Chaine des Rotisseurs İzmir Scappi’de

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Arşiv