KÜÇÜK ESNAF İZMİR’İ KAHKAHAYA BOĞACAK

  • 0
  • 853
KÜÇÜK ESNAF İZMİR’İ KAHKAHAYA BOĞACAK
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ekranların ve beyazperdenin sevilen isimleri BKM imzalı, kahkaha dolu bir sinema filmi;”Küçük Esnaf” için bir araya geldi. Yönetmenliğini Bedran Güzel’in yaptığı , 8 Nisan cuma günü vizyona girecek olan filmde, senaryoya da imza atan İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak’la birlikte Gupse Özay ve Cengiz Bozkurt da başrolleri paylaşıyor.


Bela, macera ve aşk üçgeninde kahkaha fırtınası estirmeye hazırlanan filmde İbrahim Büyükak kendi halinde bir çilingiri, Zeynep Koçak bir avukatı canlandırıyor. Gupse Özay'ın ‘mahallenin havalı kızı’ olarak kamera karşısına geçtiği projede Cengi Bozkurt ise bir mafya babası olarak beyazperdede boy gösterecek!

Birbirinden eğlenceli karakterler ve komik hikayesiyle, seyirciyle buluşmaya hazırlanan ‘Küçük Esnaf’ta rol alan diğer isimler ise Cezmi Baskın, Ünal Yeter, Olgun Toker, Beyti Engin ve Erdal Tosun..

Mahalle arasındaki ‘Açık Kapı Anahtarcılık’ isimli küçük dükkanında çilingirlik yapan Berhudar (İbrahim Büyükak) filmde, son model(!) mobiletiyle moto-çilingir hizmeti de veriyor. Mahallenin sevilen esnafı Berhudar’ı canlandıran İbrahim Büyükak’ın mobiletli ve kasklı görüntüleri ise filmin büyük komedisinin habercisi…


FİLMİN İZMİR SEYİRCİLİ GÖSTERİMİ 10 NİSAN PAZAR GÜNÜ OPTİMUM OUTLET’TE

BKM’nin tüm filmlerinde olduğu gibi “Küçük Esnaf” filmi içinde İzmir’de seyircili gösterim düzenlenecek. 10 Nisan Pazar günü Saat:16:00’da başrol oyuncularının katılımı ile Optimum Outlet’te düzenlenecek olan seyircili gösterimin biletleri sinema gişesinde ve Cinemaximum.com.tr adresinde satışa sunuldu.

Organizasyonu gerçekleştirecek olan BKM Ege bölge temsilcisi Devajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi Başkanı Erhan Gölbey yaptığı açıklamada; “Ülkemizin içinde geçtiği zor zamanlarda bir nebze de olsa gülmenin hepimize iyi geleceğini ve tüm İzmirlileri bizimle beraber gülmeye davet ediyoruz” dedi.


KÜÇÜK ESNAF’ KLİPLENDİ!: “BERHUDAR OLMAK ZOR”
Sözü ve müziği Oğuzhan Koç’a ait olan ‘Berhudar Olmak Zor’ şarkısı da film kadar güldürecek! Berhudar’ın bahtsızlığını konu alan şarkının düzenlemesini Oğuzhan Koç ve Cem İyibardakçı paylaşırken, klibinin yönetmenliğini filmin de yönetmeni olan Bedran Güzel üstlendi.

Şarkının düzenlemesi için stüdyoya giren İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç verdikleri eğlenceli röportajla, hem ‘Küçük Esnaf’tan bahsettiler hem de Eser Yenenler’e mesaj gönderdiler;  Eser Yenenler’in senaryoyu okumaktan başka bir şey yapmadığını esprili bir dille söyleyen ikili sitem etti: “Eser tamam, desteğini gördük, senaryoyu okudun ama somut, filmin içinde insanların görebileceği duyabileceği bir desteğin yok. Mesaj atıyor ‘Başarılar’ yazıp utanan maymun atıyor. Atma!”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Arşiv