KÜÇÜK KULÜBÜN KONUĞU METİN FEYZİOĞLU

  • 0
  • 659
KÜÇÜK KULÜBÜN KONUĞU METİN FEYZİOĞLU
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

24 Ocak Cumartesi günü saat 14:00’de Küçük Kulüp Derneği’nde gerçekleşecek toplantıda Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu yeni kitabı “Çıkış Yolu” nu Küçük Kulüplülerle tanıtacak.

Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik “Sayın Feyzioğlu yeni kitabı Çıkış Yolu’nu Küçük Kulübümüzün değerli üyeleri ile tanıştıracak. Kendisi uzun yıllar boyunca sergilediği net ve gerçekçi yaklaşımlarıyla Türkiye kamuoyunun güvenini ve sevgisini kazanmış özel bir insandır. Değerli üyelerimizle Sayın Feyzioğlu’nu buluşturmaktan büyük kıvanç ve mutluluk duyuyoruz” dedi.
Metin Feyzioğlu, yeni kitabı hakkındaki söyleşi sonrası Küçük Kulüp üyelerine yeni kitabını da imzalayacak.

“Çıkış Yolu” Tanıtım Bülteninden
Hayatımızda umutsuzluğa yer yoktur. Başkalarının umutsuzluğa kapıldığı yerde, inancımız, umudumuz olur. "Çıkış Yolu", özlediğimiz Türkiye'nin yoludur. Türk Milleti; çok daha güzel, güvenli, mutlu, refah içinde yaşayacağı aydınlık bir geleceğe layıktır. Geçmişte bunu çok daha zor şartlar altında başardık. Bugün de başaracak güçteyiz. Milletimizin geleceğini, yine milletimizin azim ve kararlılığı aydınlatacaktır. Öğretmenimiz, Türkiye'dir. Sevdamız, adımız, soyadımızdır Türkiye...
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv