Küçük Kulüp Soyer ve diplomatları ağırladı

Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik ve Yönetim Kurulu’nun ev sahipliğinde Küçük Kulüp Derneği'nde İzmir'de görev yapan kariyer konsoloslara yönelik bir davet verildi.

  • 0
  • 248
Küçük Kulüp Soyer ve diplomatları ağırladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik ve Yönetim Kurulu’nun ev sahipliğinde Küçük Kulüp Derneği'nde İzmir'de görev yapan kariyer konsoloslara yönelik bir davet verildi.

 
Emre-Sarıgedik,-Tunç-Neptün-Soyer,-Kemal-Çolakoğlu
 
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer’in onur konuğu olarak katıldığı davete, Dışişleri Bakanlığı İzmir Temsilcisi Büyükelçi Neciye Gökçen Kaya, Almanya Başkonsolosu Drb Detlev Wolter,  Romanya Başkonsolosu Miaora Ştefan, İtalya İzmir Konsolosu Valerio Giorgio, ve Yunanistan İzmir Başkonsolosu Despoina Balkiza’yı temsilen Myrto Spentzou ve eşlerinin yanı sıra Küçük Kulüp Divan Başkanı ve Meksika İzmir Fahri Konsolosu Kemal Çolakoğlu, Konsoloslar Birliği Başkanı- Fransa Fahri Konsolosu Zeliha Toprak, Fransız Kültür Merkezi Müdürü Jose-Maria Queiros, Mahall Bomonti Genel Müdürü Atilla Sezgin katıldı.
 
Davetin açılış konuşmasını yapan Küçük Kulüp Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik, Güzel İzmir'in en önemli mihenk taşlarından Küçük Kulüp'de divan Başkanı Kemal Çolakoğlu ve Yönetim Kurulu olarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile başkonsolos, konsolos ve diplomatları ağırlamaktan onur duyduklarını söyledi. Sarıgedik, “Bu sene 4. sünü gerçekleştirdiğimiz konsoloslar davetinde ülkelerinden binlerce kilometre ötede görev yapan siz değerli kariyer konsolosları ile bir araya gelmek, dış ilişkiler ve Türkiye hakkında fikir alışverişinde bulunmak bizlere ayrı bir gurur kaynağıdır. Yıllarca Türk Fransız ilişkilerinde bir köprü vazifesi gören, cemiyet hayatına öncülük eden kulübümüz böylesi güzel etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edecektir.” Dedi.

DİĞER FOTOĞRAFLARA AŞAĞIDAKİ BUTONLA ULAŞABİLİRSİNİZ...
Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  İzmir’in bir marka olduğunu belirterek. “Kariyer konsoloslarının destekleri, Dış işleri Bakanlığı İzmir Temsilcisi Naciye Gökçen Kaya’nın etkin çalışmaları ve Küçük Kulüp Derneği gibi güçlü sivil toplum kuruluşlarının katkılarıyla İzmir öncülüğünde Türkiye’nin Avrupa Birliği ile ilişkilerinin daha sıcak bir temasta olması sağlanmaktadır” derken, Divan Kurulu Başkanı Kemal Çolakoğlu ise İzmir’in özel bir şehir olduğuna değinerek, “Küçük Kulüp, adı küçük ama gücü büyük bir kulüptür. Çocukluğumun geçtiği Küçük Kulüp’le özel bir bağım var. Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik’in çalışmalarını çok etkili olduğunu düşünüyorum” dedi ve bu davette değerli diplomatlarla, Sayın Belediye Başkanımız Tunç Soyer ve eşi ile bir arada olmanın büyük mutluluğunu yaşıyorum."  dedi.
 
Zeybek ekibinin dansları ve canlı müzikle ile renklenen gecede Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik, Divan Başkanı Kemal Çolakoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından Tunç Soyer’e teşekkür plaketi, diplomatlara Küçük Kulüp onur üyeliği kartı takdim edildi.
İzmir Büyükşehir Belediye’si tarafından hazırlanan toprak gramofonlar özel kutularıyla  konuklara yeni yıl armağanı olarak takdim edildi.
DİĞER FOTOĞRAFLARA AŞAĞIDAKİ BUTONLA ULAŞABİLİRSİNİZ...

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv