Küçük Kulüp’te Biz Bize Heyecanı

Küçük Kulüp’ün üyelerine özel düzenlediği geleneksel “30. Biz Bize Tenis Turnuvası”, oynanan final maçlarının ardından düzenlenen ödül töreni ve final kokteyli ile son buldu.

  • 0
  • 912
Küçük Kulüp’te Biz Bize Heyecanı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Küçük Kulüp’ün üyelerine özel düzenlediği geleneksel “30. Biz Bize Tenis Turnuvası”, oynanan final maçlarının ardından düzenlenen ödül töreni ve final kokteyli ile son buldu.

Turnuvanın tek kadınlar kategorisinde Sevda Sönmez birincilik, Deniz Tanaydın ikincilik kupasını kaldıran isimler oldu. Tek erkeklerde ise oldukça çekişmeli geçen Serhat Kaya, Bülent Necimoğlu final maçının galibi Bülent Necimoğlu olurken, karışık çiftler kategorisinde Sedef Clarke-Sarp Gürdal ikilisi birinci, Deniz-Attila Tanaydın ikilisi ise ikinci olmaya hak kazandı. Çift Erkekler kategorisinde ise Barış Şemin-Keremkuloğlu; Bülent Necimoğlu Osman Gençer’i 6/3 – 6/1 lik skorla yenmeyi başardı. Turnuvanın Centilmen Sporcuları Pınar Baykal ve Kaan Susuzlu seçildi.

Dereceye giren tenisçilere kupaları Küçük Kulüp Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik, Yönetim üyeleri Arda Yağcı, Ahmet Aslaner, CHP İzmir Millet Vekili Salih Uzun, Ceylan Şenocak ve Bizimizmir Medya İmtiyaz Sahibi Mehmet Kurt tarafından takdim edildi.

Dünyanın en prestijli turnuvalarından biri sayılan Wimbledon Tenis Turnuvası'nda teklerde Grand Slam ana tabloda oynayan ilk Türk kadın tenisçisi ve Amerika Açık'ta Türkiye’nin ilk Grand Slam kupasını kazanan tenisçi unvanlarına sahip İpek Soylu’da bu keyifli gecede Küçük Kulüp’ün konukları arasındaydı.

SARIGEDİK: “BİZ İZMİR’E AŞIK BİR KULÜBÜZ”
Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik: “İzmir’e mal olmuş; sosyal ve kültürel anlamda öncü bir dernek ve bir tenis kulübü olarak 80 kuruluş yıldönümümüzde 30. Kez Biz Bize Tenis Turnuvamızı düzeliyoruz. Yeni ve eski üyelerimizin bir araya gelmesi, tanışması ve yeni dostlukların temellerinin atılmasına öncülük eden bir turnuva olduğu için kıymeti bizce çok büyüktür.” Dedi.

Yönetim Kurulunun misafiri olarak turnuva finaline katılan CHP İzmir Milletvekili Salih Uzun ise yaptığı konuşmada “Küçük Kulüp bu sene kuruluşunun 80. Yılını kutlayan İzmir’imiz için mihenk taşı konumunda bir dernek ayrıca tenis turnuvalarını 30 yıldır devam ettiriyor olmaları istikrarlarını gösteriyor. Küçük Kulüp’te bulunan iyiliğin tüm İzmir’e ve Türkiye’ye yayılmasını diliyorum.” Dedi.

Ödül töreni DJ Feridunun çaldığı hareketli ritimlerle renklendi.

etkinlik fotoğrafları için

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv