Küçük ressamlar KİTVAK için " Çocuk Elinden Çocuk Eline" dediler

  • 0
  • 798
Yazı Boyutu:

RessamAzime Akbaş ile bir yıl boyunca çalışan 10 öğrenci resimlerini Kedi Sanatgalerisinde sanatseverlerin beğenisine sundu.

Minikyürekler bu yılda onkoloji hastası kardeşleri için tuval başına geçti. AzraKansuk, Begüm Yüksel, Beray Güngüler , Defne Dönder, Defne Turan, Eda Tong,Mayra Çokoğullu, Meriç Dirik, Nehir Sevinç, Tuna Dirik 'un eserlerindenoluşan serginin geliri KİTVAK ( Kemik İliği Transplantasyon ve OnkolojiMerkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı) ‘a “bağışlanacak. “Çocuk Elinden ÇocukEline” sergisinde kedi teması yer alırken, ağırlıklı olarak yağlı boya vefarklı teknikler ile 60’a yakın eser  10 Haziran’a kadar görülebilir.

Sergi açılışı sonunda KİTVAK Yönetim Kurulu BaşkanıRamazan Soncul Soncul ressam Azime Akbaş’a desteklerinden dolayı teşekkürplaketi sunarken, öğrencilere de teşekkür belgesi taktim etti.  Soncul ;”Bu yaşta  emeklerini ve eserlerini onkoloji hastası kardeşlerine aktarangüzel yürekleri kutluyoruz.  Sorumluluk bilincini çocuklara aşıladıklarıiçin anne- babalara ve öğretmenlerine de  teşekkürlerimizi sunuyoruz. “ dedi.   
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sanat ve ideoloji konuşuldu

Sessizce, TAD'da

İzmir 3. Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’ne hazırlanıyor

Loreena McKennitt geliyor

“İki Yaka Livaneli Şarkıları” depremzede öğrenciler için

Valslerden Semailere

Arşiv