Küçük Şeyler Sevimli Kahramanlar ile veda etti!

  • 0
  • 687
Küçük Şeyler Sevimli Kahramanlar ile veda etti!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Küçük şeyler Anaokulu’nun öğrencileri 2015-2016 Eğitim öğretim Yılı’na Sevimli Kahramanlar Müzikali ile veda ettiler. Okuldaki etkinlikte çocuklar sevimli çizgi film kahramanlarını devasa kostümleri ile canlandıran sanatçılarla birlikte oyunlar oynadılar, dans ettiler ve yorucu bir yılı geride bırakırken tatil öncesi büyük moral kazandılar…

Verdiği “Suflörsüz” eğitim ve “Burada her şey küçüğün” yöntemiyle adından sıkça söz ettiren Okulun Kurucu Müdürü Selami Korkmaz, “Çocuklarımızı geleceğe hazırlarken hep onları ön planda tutup yaşama daha değişik bir gözle bakmalarını sağlamayı amaçladık. Çocuklar suflörsüz eğitim ile nereye varabileceklerini hem bizlere hem velilerine her fırsatta gösteriyorlar” dedi.

Bornova Küçük Şeyler Anaokulu Etkinlik Salonu’nda gerçekleşen vedada çocukların çok sevdikleri çeşitli çizgi film kahramanlarını kostümleriyle canlandıran sanatçılarla bir araya geldiler. Sanatçılar canlandırdıkları Sevimli Kahramanlar tiplemeleriyle yaptıkları dans gösterileriyle çocuklara neşeli anlar yaşattılar. Daha sonra küçük öğrencilerle birlikte dans eden, oyun oynayan sanatçılar çocuklarla fotoğraf çektirmeyi de unutmadılar.

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alper’e araştırma ödülü

Karşıyaka’da sporla iç içe nesiller yetişiyor

Destek İş Birliği Merkezi EÜ’de açıldı

Afetlere uyum sağlayabilme becerileri geliştirilecek

Mars’a Seyahat için geri sayımı başlattı

Savaşların kaderini yapay zeka belirleyecek

Arşiv