Küçükbay’lara İktisatçı gelin

  • 0
  • 17.320
Yazı Boyutu:

İzmir’in önde gelen işadamlarından  Küçükbay A.Ş. YönetimKurulu Başkanı Ahmet Küçükbay- Hatice Küçükbay’ın oğulları Akif Küçükbay ile Nuriye ve Mustafa Varlıhan çiftinin EÜ İktisat Fakültesi son sınıf öğrencisi olan kızları Başak Varlıhan, Kaya İzmir Thermal & Convention’da düzenlenen düğün töreniyle yaşamlarını birleştirdi.

Nikahın tanıklıklarını Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ulaştırma,Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İzmir Valisi Cahit Kıraç ile aile yakınları Özlem Döğerlioğlu Işıksungur ve Bilgiç Döğerlioğlu’nun üstlenirken nikah akdini ise Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan yerine getirdi. 
İzmir iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin yer aldığı törene AKP milletvekilleri de katıldı. Nikah sırasında Başbakan Arınç Türk örf ve adetlerinde evliliğin çok önemli olduğunu belirterek çifte mutluluklar diledi.

Bakan Binali Yıldım ise konuşmasına espri ile başlayarak, “Eskiden evlilik uzun ince bir yoldu,  artık günümüzde duble yol oldu. Evlilikte mutluluğun formülü peki demekten geçer. Birbirinizi kırmamaya özen gösterin” dedi.

Sunuculuğunu Vatan Şaşmaz’ın yaptığı ve bin 500 davetlinin katıldığı gecede Ahmet Özhan ve Aşkın Nur Yengi  ve İzmirli Grup Mecaz sahne aldı. 

Süslemeleriyle dikkat çeken görkemli nikah töreninde bütün masalara 3 bin 500 orkide ile tüm davetliler için altın telkare şekerlik koyuldu. 
Çocuk ve büyükler için iki ayrı menünün hazırlandığı gecede, altın kaplama servis takımları kullanıldı. Konukların karşılandığı salonun bütün duvarlarına, gelin ve damadın büyük boyuttaki fotoğrafları asıldı. Nazarel gelinlik ve Vakko damatlıkla dünya  evine giren Başak ve Akif Küçükbay’ın balayı tatillerininse sürpriz olduğu belirlendi.

 
 

Ali,  Nuriye Varlıhan, Hatice-Ahmet Küçükbay,        Abdullah-Rengin Kavuk,      Ali-Zeynep Bilkay
03) Ahmet-Dilek Göksan, Turan Göksan, Aslı Oğuztöreli,  Alper-Berna Külekçioğlu, Aynur Tartan, Nail Gamze Arslan

Bilal Doğan, Hatice-Mehmet Çelik, Cihangir Coşkun Kubilay, Mahmure-Burhanettin Kaya, Deniz-Neşe Barçın

Ebru-Canel Şerbetçi, Ercüment-Sermin Yılmaz, Fatih-Didem Dalan, Kadir Yılmaz, Birsen Küçükbay Yılmaz

Lucien Arkas, Mahmut Özgener, Kemal Çolakoğlu, Merve, Cemal, Ayla Kemal Batuhan İpekoğlu, Sinem Küçükbay

Mesut -İnci Sancak, Metehan-Beril Kavuk, Mualle-Avram Kastro, Necip Kalkan, Rıza Akça

Murat-Hande Başoğlu, Noyan-Nilgün Gürel,  Nurhan-Mustafa Kürkan,  Turgut-Arzu Ayker
 

Neslihan-Bülent Alcan, Oğuz-Serap Özkardeş, Salih-Reyhan Esen, Şevki-Nesrin Ulema

Elif Küçükbay, Halil-Meryem Küçükbay,      Hamide Tunçsiper,            Kemal-Semra Zorlu,         Levent Ürkmez, İnci Gümüşkaya

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv