Kültür Etkinlikleri Dolu Dolu Geçti

Dikili Belediyesi’nin her yaş grubuna hitap ederek düzenlediği Kültür Etkinlikleri birbirinden renkli aktiviteler ve sahne performanslarıyla dolu dolu geçti.

  • 0
  • 1.072
Kültür Etkinlikleri Dolu Dolu Geçti
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dikili Belediyesi’nin her yaş grubuna hitap ederek düzenlediği Kültür Etkinlikleri birbirinden renkli aktiviteler ve sahne performanslarıyla dolu dolu geçti.

75. Yıl Parkı’nda 3 gün süren etkinliklere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yöresel ve modern dans gösterileri ile başlayan Kültür Etkinliklerinin ikinci gününde Dikili Belediyesi Tiyatro Topluluğu eşliğinde çocuklara yönelik yarışma , yüz boyama, seramik atölyesi ve dans etkinlikleri düzenlendi..

Dikili Belediyesi Kültür Etkinlikleri’nin son akşamında “Göster Kendini” başlıklı Gençlik Konseri’nde Dikilili gençler sahne alarak yeteneklerini sergilediler.

Yerel imkanlar dahilinde etkinlikleri gerçekleştirdiklerini vurgulayan Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz şu açıklamalarda bulundu. “ Belediyemizce düzenlediğimiz Kültür Etkinlikleri kapsamında 3 gün boyunca sanatla, dansla, müzikle dolu akşamlarda bir araya geldik. Çocuklarımızın neşesine, gençlerimizin ve kursiyerlerimizin heyecanına ortak olduk. Her birinin özgüvenleri, enerjileri, yetenekleri hepimizi gururlandırdı. Üç gün boyunca bizlerle olan tüm misafirlerimize, sanatın ve dayanışmanın gücüne inanan tüm hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum. Dikili’de sanatı konuşmaya ve çocuklarımızın, gençlerimizin yanında olmaya, birlikte üretmeye devam edeceğiz."

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kadınlar ‘Hey’ diyor

İsmail Altunsaray ile Türkü Dolu Gece

30 fotoğraf, 30 farklı hikaye

Ferhat Göçer'le muhteşem akşam

"Madımak 93" Oyunu Duygu Dolu Anlara sane oldu

Dario Moreno anısına nostaljik şenlik

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg