Kültürpark’ta Cumhuriyet Coşkusu

Kültürpark Tenis Kulübü özel bir kutlamaya sahne oldu. Konak Belediyesi ile Kültürpark Tenis Kulübü işbirliğinde Cumhuriyet’in 94’ncü yıldönümü resepsiyonu düzenlendi.

  • 0
  • 513
Kültürpark’ta Cumhuriyet Coşkusu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Kültürpark Tenis Kulübü özel bir kutlamaya sahne oldu. Konak Belediyesi ile Kültürpark Tenis Kulübü işbirliğinde Cumhuriyet’in 94’ncü yıldönümü resepsiyonu düzenlendi. Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ile Tenis Kulüp Başkanı Server Uyaroğlu’nun evsahipliği yaptığı kutlamaya kulüp üyeleri, Konak Belediye meclis üyeleri ve çeşitli sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Kültürpark Tenis Kulübü Başkanı Server Uyaroğlu, Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamanın, çağdaş ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti’ni korumanın  bireyin haklarına ve özgürlüklerine sahip çıkmak olduğunu söylerken, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ise Cumhuriyet Bayramı’nı coşku içinde kutlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Cumhuriyet’in bir hukuk devrimi olmasının yanı sıra aynı zamanda bir kadın devrimi de olduğunu söyledi.
Gece İzmir Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası’nın müzikleri eşliğinde coşkulu bir şekilde devam etti.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Floral, gençlerin eğitimi için sergilendi

Gazeteci Ak, oğlunu evlendirdi

Güçlü Kadınlar Güçlü Yarınlar

Kral Günü kutlandı

EN Hotel’de “Bahara Merhaba” partisi

Chaine des Rotisseurs İzmir Scappi’de

Arşiv