Kupa Narlıdere Belediyespor’un

  • 0
  • 1.825
Yazı Boyutu:

Asrın Grup Basketbol Turnuvası pazar günü oynan müsabakalar ile tamamlandı. Sezon öncesi iddialı olarak lige hazırlanan ve turnuvaya katılan Narlıdere Belediyesi Spor Basketbol takımı, 1.ncilik kupası ile ödüllendirildi.
Birinci Narlıdere Belediyespor
99-2000 doğumlu sporculardan oluşan basketbol takımları arasında, gerçekleşen turnuvaya toplam 8 takım katıldı. 7 Eylül’de başlayan turnuva İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 90. yıldönümü 9 Eylül’de oynan final maçı ile tamamlandı. Dereceye giren takımlardan, Narlıdere Belediyespor Basketbol Takımı birinci olurken, İzmir Yükseliş Spor Kulübü ikinci, EGE Elit Spor Kulübü ise üçüncülük kupasının sahibi oldu. Turnuvaya katılan tüm takımların sporcularına ve teknik ekibine de verdikleri mücadeleden dolayı madalya takdim edildi.

Şampiyon Olmayı Hedefliyoruz
Turnuva birincisi, Narlıdere Belediyesi Spor Basketbol Takımı’nın Antrenörü Tayfun Tanrıkorur takım olarak çok çalıştıklarını ifade ederek  “Narlıdere Belediyespor basketbol takımı olarak 3 yıldır karşılaşmalara katılıyoruz. Yükselen başarı grafiğimizde geçen sene oynadığımız 23 maçın 18’ini kazandık. Bu yıl ise oynayacağımız 25 maçın hepsinde başarılı olup şampiyon olmayı hedefliyoruz. Bu turnuva karşılaşmalarında genç basketbolcu arkadaşlarım ne kadar hazır olduklarını gösterdiler. Başkanımız Abdül Batur’un her zaman bizim yanımızda ve bizi desteklediği inancıyla sezon sonunda şampiyonluk kupasını Narlıdere’ye ve Başkanımıza kazandırmayı amaçlıyoruz ve bunu çok istiyoruz” dedi.
 
İnancım Tam
Gerçekleştirilen turnuvada 1.ncilik kupasını Narlıdere’ye kazandıran Narlıdere Belediyespor Basketbol Takımı oyuncularını tek tek kutlayan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur “ Narlıdere’nin spora genç yaşta gönül vermiş bu heyecanlı kardeşlerime, elimizden geldiği kadarı ile desteklerimiz devam edecektir. Bize sezon başında kazandırdıkları bu kupa ve hepimizde yarattığı sevinci sezon sonuna kadar ettireceklerine inancım tamdır. Sezon sonunda 1.ncilik kupasını hep beraber kaldırıp mutluğunu yaşamak dileğiyle tüm sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum” dedi.

 TURNUVA SONUCU

1 Narlıdere Belediyesi Spor Kulübü
2 İzmir Yükseliş Spor Kulübü
3 EGE Elit Spor Kulübü
4 EGE Gençlik Spor Kulübü
5 İzmir Gençlik Spor Kulübü
6 Kent Gençlik Spor Kulübü
7 Karşıyaka Belediyesi Spor Kulübü
8 Olimpik Yıldızlar Spor Kulüb

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

Arşiv