KUPAYI BAŞKANA GETİRDİLER

  • 0
  • 1.058
Yazı Boyutu:

Güzelbahçe Belediyesi Futbol Kulübü'nün U-16 Futbol takımı grubunda play-off'a kaldı, ikincilik kupasını belediye Başkanı Mustafa İnce'ye getirdi.
Grubu ikinci olarak tamamlayıp play-off'a yükselen takımı, futbol kulübüne bağlı tüm takımların antrenörü Mesut Akkuş, U-16 Teknik  Direktörü Ayhan Tellioğlu ve kaleci antrenörü Tan Gökdeniz çalıştırdı. Güzelbahçeli U-16'lar, 27 Nisan'da Buca Stadyumu'nda play off karşılaşmasında Ödemiş Belediye Spor'u 2-1 yendi ve perşembe günü Alaçatı Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Ancak bu önemli maç öncesi Ödemiş  Belediye Spor maçı öncesinde aldıkları ikincilik kupasını Güzelbahçe Belediye Spor Kulübü Başkanı Alparslan Kandemir ve teknik heyet ile birlikte tiyaret ettikleri Belediye Başkanı Mustafa İnce'ye getiren futbolcular, başkana destek ve katkıları nedeniyle teşekkür etti.
 
Haziran ayında Almanya'nın Flörsheim kentinde yapılacak U-16'lar arası futbol turnuvasına da katılacak olan futbolcuları kutlayan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Amacımız gençleri kötü alışkanlıklardan korumak ve spor yapmalarını sağlamak.  Belediye Spor Okulları olarak 300'ün üzerinde lisanslı amatör sporcularımızla yarışmacı takımlar kurduk. Bu takımlarımızın başarılarıyla gurur duyuyoruz. Lisanslı oyuncularımızın önümüzdeki yıllarda Süper Amatör Lig'de oynayan takımımızda oynamaları en büyük dileğimiz. Ama profesyonel takımlarda oynamak isteyeninden önünü her zaman açarız” diye konuştu.
Bu arada 24 takımın yer aldığı play-off karşılaşmalarının 10 Mayıs'ta final karşılaşmaları ile sona ereceği ve ilk beşe giren takımların, U-16 Türkiye Şampiyanası'na katılacağı belirtildi. Antrenör Mesut Akkuş, “Hedefimiz Güzelbahçe'yi Türkiye Şampiyonası'nda temsil etmek” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Arşiv