Kurumların yaşlanabilmesi çok önemli

  • 0
  • 3.323
Yazı Boyutu:

Uğur Dershaneleri Genel Müdürü Servet Özkök, kurumlarda yaşlanabilmenin bir başarı olduğunu söyledi.
 
Uğur Dershaneleri’nin 2013--2014 Eğitim Öğretim Yılı Hedefleri'ni belirlemek için düzenlenen Kıbrıs Kaya Artemis Otel’de düzenlenen ve Türkiye’deki il ve ilçelerinde hizmet veren Uğur Dershane Müdürleri’nin katıldığı seminerin kapanış konuşmasını yapan Genel Müdür Özkök, Türkiye’deki şirketlerin yüzde 80’inin ilk 5 yılda kapandığına dikkat çekerek kurumlarda yaşlanabilmenin çok büyük başarı olduğunu ve yaşlanabilmeyi başarmış bir eğitim kurumunda çalışmanın gurur verici olduğunu söyledi.  
 
Özkök, “ Türkiye ortalaması 8 olan sektördeki yaşlanmış bir kurumda çalışıyor olmanın gururunu aynı zamanda da sorumluluğunu paylaşıyoruz. Uğur Dershanesi olarak gerek sistem, gerek araç gereç, gerekse müfredat olarak günün koşullarına her zaman ayak uyduruldu. Biz dershaneyiz. Biz özel okullara alternatif değiliz.  Farklı bir şey yapmaya çalışıyoruz. Bir şemsiye altında eğitim faaliyeti vermeye çalışıyoruz. Birikimimizden faydalanıyoruz. 45 yıllık birikimi doğru şekilde nasıl kullanır, faydalı oluruz bunları anlattık. Kurumsallaşmanın önemini anlattık, Sektör olabilmek için büyük oyuncuların gerektiğini, büyük oyuncu olabilmek içinse kurumsallaşmak gereğini vurguladık.  Bu güne kadar yaptıklarımızı,  yapacaklarımızı anlattık. Uğur Dershaneleri olarak 45’nci yıl çerçevesinde başlattığımız etkinlikler zinciri artarak süreceğini, 50’nci yıl öncesi için ön hazırlık olduğunu söyledik. 50’nci yıl için daha farklı, daha özel çalışmalarımızdan tiyolar verdik.  Sizlere uğur markasını teslim ettik. Lütfen markanızı koruyun” dedi.   
Sosyal Medya’nın gençler arasında çok önemsendiğini belirten Özkök, “Sosyal medya doğru kullanılırsa çok yararlı. Bilinçli kullanım halinde anında haberdar oluyorsunuz. Gençler sosyal medyayı çok seviyor. Sosyal medyayı doğru kullanan bir kurum olarak, Uğur Dershaneleri olarak bizim de doğru kullandığınımızı düşünüyorum. Gençlere hizmet veren bir kurum olarak bizler bunu çok seviyoruz.” Diye konuştu.
Uğurlu olmanın bir ayrıcalık olduğunu dile getiren Genel Müdür Servet Özkök dershane müdürlerini kutladı.  
Rehberlik Koordinatörleri Nazik Kösegil ve Can Ağırgöl’ün öğrenci- öğretmen ve veli ilişkilerini işlerken, ÖSYS Matematik Bölüm Başkanı Adil Kurt, müfredatın işlenişi ile ilgili, İdari ve Resmi İşlemler Koordinatörü Lokman Durak Resmi iş ve işlemler, Eğitim Öğretim Koordinatörü Mustafa Çakır Ders Programları, Ders Dağılımları ve yayınların takibi,  Bakırköy1/2 Şube Müdürü Nihal Mazanoğlu Kayıt İşlemleri Uğur Dershaneleri Eğitim Öğretim Koordinatörü Gülay Hasdemir ise Türkiye’de ilk kez uygulanacak 10’ncu sınıflarda açık uçlu soruların genel ilkeleri ile ile ilgili bilgi aktarımı yaptığı seminer Avukat Eren Köse hukuki konulardaki sunum gerçekleşti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Egeli genç gazeteciler kariyer etkinliğinde

Eğitim’de Alternatif Yolculuğa Devam

Buca'dan üreticiye fidan desteği

Vefatının 23. Yıldönümünde anlamlı tören

Vali Elban’dan İzmir Ekonomi’ye ziyaret

Son 30 gün önerileri

Arşiv