İzmir'in seçkin eğlence mekanı Lamia Gemisi, Buzuki Erkan ve arkadaşlarıyla Yunan Geceleri umulandan fazla ilgi gördü ve çok sayıda eğlencesever Lamiaya aktı.
Gecenin konukları arasında İzmirde yaşayan Yunan kökenli ve Yunanlılar da yer aldı. Buzuki Erkan ve grubu, iki yakanın şarkılarından oluşan repertuvarında yer alan Türkçe ve Yunanca şarkılarla doyumsuz İzmir geceleri yaşattı.
Amaçlarının İzmir gecelerine farklılık ve renk getirmek olduğunu belirten İşletmeci Taner Başgöl, Buzuki Erkan ve arkadaşlarının müzikleriyle doyumsuz kılacakları Yunan Geceleri ne yaraşır bir mönü hazırladık. Tamamen meyhane konseptinden yola çıkarak hazırladığımız zengin mönüde Papaganis, Oriatiki ve galatoboureko gibi orijinal yunan meze çeşitleri yer alıyor. Çarşamba ve Perşembe geceleri İki yakayı bir araya getirmeye devam edeceğiz dedi.

Leyla Çağırıcı, Selen Toron, Müge Bağırgan, Çiğdem Bayraktar, Filiz Akman, Şenay Bozoklar, Taner Başgöl, Fedon Stiliyadis

Ayşe Bidar Kemaloğlu, Monique Gridal, Aylin Aygün, Atilla Kundan, Merve Küçük, Öznur Maden, Ayla, oya Taşan, Doğa, Özlem Usluer

Işın Sayın, Leyla Işık, Füsun Turgut, Senem Karabulut, Eylem Yılmaz, Turan, Selin Kaya

Tuğba Ergin, Halil Yonar, Gülşen Kolağası, Murat Gezer, Tansu Atik, Verjin Zaikiyan, Buket Zeytinli










