Lider Sever Rota Koleji

Rota Koleji Spor Kulübü, voleybol ve basketbolda namağlup lider durumdaki rakiplerini yenerek haftayı çifte galibiyetle kapattı.

  • 0
  • 515
Lider Sever Rota Koleji
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Rota Koleji Spor Kulübü, voleybol ve basketbolda namağlup lider durumdaki rakiplerini yenerek haftayı çifte galibiyetle kapattı. Voleybol Bayanlar 1. Ligi A Grubu’nda Yeşilyurt ve Alaşehir Belediye galibiyetlerinden sonra çıktığı önemli maçta 7’de 7 yapan lider Manisa Büyükşehir’i Gaziemir Spor Salonu’nda 3-0’lık sonuçla mağlup eden Rota Koleji rakiplerine gözdağı verdi. Şampiyonluk yarışı veren Manisa ekibine ligdeki ilk mağlubiyetini yaşatan turuncu-beyazlılar, 3’te 3 yaptı ve 17.96 puanla 5. sıraya yükseldi.

Bu sezon Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde (TB2L) mücadele eden Rota Koleji ise namağlup durumdaki grup lideri Haliliye Belediyespor’u 84-65 yenerek haftanın dikkat çekici sonucuna imza attı. Rakibini Halkapınar Spor Salonu’nda konuk eden turuncu-beyazlılar, etkili basketbol ve farklı galibiyetle ligdeki 3. zaferini aldı. Rota Koleji, 2 hafta önce yine namağlup Bornova Belediyespor’u yenerek ligin sürpriz ekibi olacağını göstermişti. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv